Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1879
0

Сборная Украины U-17 вышла в элит-раунд Евро-2016

Украинцы с первого места вышли из своей группы

Сборная Украины U-17 вышла в элит-раунд Евро-2016

Юнацька збірна України, сформована з футболістів 1999 року народження зіграла заключний матч у кваліфікаційному раунді до ЧЄ-2016. У третій грі міні-турніру підопічні Олександра Петракова переконливо перемогли збірну Боснії та Герцеговини – 3:0, яка до цього очолювала наш квартет.

Початок зустрічі був вкрай вдалим для української збірної, яка вже на 1-й хвилині повела у рахунку. Швидку атаку вдало завершив Кащук. За декілька хвилин, наші суперники мали нагоду зрівняти рахунок, проте у воротах вдало діяв Лунін. За 10 хвилин до звершення першої половини поєдинку, Деда втілив нашу перевагу на полі у другий забитий м’яч.

Після перерви малюнок гри майже не змінився: атаки українців носили більшу загрозу, а нашим суперникам гра попереду не вдавалася. На 47-й хвилині матчу низка небезпечних моментів біля воріт збірної Боснії та Герцеговини завершилися голом Кулакова – 3:0, який зняв всі запитання щодо переможця сьогоднішнього матчу.

Таким чином «синьо-жовті» з першого місця проходять у наступний раунд чемпіонату Європи-2016, який відбудеться навесні 2016 року.

В іншому матчі нашої групи збірна Естонії мінімально переграла господарів міні-турніру – Молдову – 1:0.

Боснія та Герцеговина U-17 – Україна U-17 – 0:3
Голи:
Кащук (1), Деда (30), Кулаков (47)

Боснія та Герцеговина U-17: Васіль – Перич (Ресич, 47), Беширевич, Мірич, Хайдаревич (Смаіч, 55), Рагіпович, Вулетич, Челикович, Ковач, Хаджич (Велич, 68), Мехулич
Україна U-17: Лунін – Бондар, Попов, Січ, Сухар (Авраменко, 78), Чех, Буглєца (Наумець, 62), Хахльов, Кулаков, Кащук (Янаков, 66), Деда

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.