Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1139
3

В ФФУ провели семинар по договорным матчам

В Федерации рассказали клубам о договорных матчах

В ФФУ провели семинар по договорным матчам

12 жовтня у Будинку футболу відбувся семінар на тему «Проблеми боротьби з корупцією та договірними матчами у футболі. Захід був організований Федерацією футболу України.

Подолання корупції та боротьба з договірними матчами є одним із пріоритетних напрямків діяльності УЄФА. Саме тому основною метою семінару стало підвищення рівня обізнаності фахівців вітчизняного футболу щодо негативних явищ, які є хворобою у спорті номер один. З цією метою до участі у семінарі були запрошені досвідчені фахівці УЄФА, які керують процесом боротьби з корупцією і договірними матчами, тісно співпрацюючи із представниками інституту офіцерів чесності Європейського футбольного союзу в національних асоціаціях та Європолом.

Зазначений захід став послідовним кроком на шляху реалізації політики викорінення таких явищ із вітчизняного футболу, започаткованої керівництвом Федерації футболу України.

Президент ФФУ Андрій Павелко у своєму зверненні до учасників семінару висловив впевненість у тому, що незабаром Україна матиме закон «Про запобігання впливу на результати офіційних спортивних змагань корупційних порушень», який дозволить підвищити ефективність боротьби з тими, хто займається організацією маніпулювань результатами спортивних змагань з метою отримання незаконних прибутків.

Таким чином, шахраї отримали попередження про активізацію наступальних дій, спрямованих на викорінення корупції із українського футболу.

Представники УЄФА Грем Пікер і Урс Клузер, використовуючи набутий європейський досвід, продемонстрували присутнім масштаби проблеми договірних матчів, зокрема, в Європі. Учасникам семінару було показано, як шахраї заробляють мільярди, плюндруючи футбол і ламаючи кар’єри футболістів.

Також учасники семінару дізналися про те, як Федерація футболу на практиці протидіє маніпулюванню результатами матчів, а також про перспективи боротьби із корупцією та договірними матчами в Україні.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 14
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 25 апреля 2024, 00:08 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
movkli
надо было экспертов из Олимпика пригласить)
MIRCHA_KROTESKU
Хотя.... может и так правильно...
MIRCHA_KROTESKU
Кто такое название для статьи придумал??? Может правильнее было бы "В ФФУ провели семинар по БОРЬБЕ договорным матчам"