Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 07 октября 2015, 17:48
1427
0

ФФУ передала участникам АТО 20 квартир в Днепропетровске

6 октября в Доме футбола состоялось заседание Исполнительного комитета ФФУ

| Обновлено 07 октября 2015, 17:48
1427
0
ФФУ передала участникам АТО 20 квартир в Днепропетровске
На ньому було розглянуто низку робочих питань. Зокрема, Виконком затвердив зміни та доповнення до організаційної структури федерації. Запропоновані корективи спрямовані на поліпшення існуючої системи управління. Йдеться, насамперед, про такі напрямки роботи ФФУ: аналітичної, науково-методичної з розвитку футболу, організації заходів безпеки до, під час, та після проведення футбольних матчів, боротьби з різноманітними зловживаннями під час проведення змагань, посилення фінансової дисципліни та впровадження новітніх IT-технологій в роботу ФФУ.
 
Виконуючи постанову Виконкому від 17 квітня 2015 року, було вирішено безоплатно передати учасникам АТО 20 квартир у Дніпропетровську, що знаходяться за адресою Проспект Миру, 19, і перебувають у власності ФФУ та Міністерства оборони України. Шляхом укладання Договору пожертви нерухомість буде розподілено між військовослужбовцями АТО, у тому числі – пораненими, а також сім’ями загиблих бійців.
 
Члени Виконкому ознайомилися також з висновком Комітету професіонального футболу про доцільність перегляду регламентних норм щодо кількості замін у змаганнях Прем’єр-ліги U-19 і погодилися із запропонованим футбольними клубами обмеженням у кількості п’яти осіб.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.