Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 октября 2015, 13:25
2254
0

Динамо и Карпаты сыграют в память о Гусине 11 октября

Игру памяти Андрея Гусина покажет Первый Национальный канал

| Обновлено 07 октября 2015, 13:25
2254
0
Динамо и Карпаты сыграют в память о Гусине 11 октября

Практично 80% гравців, з якими Андрій Гусін виходив до півфіналу Ліги Чемпіонів, приїдуть до Львова на матч пам’яті, що відбудеться в неділю, на стадіоні «Україна» – про це розповів батько футболіста Леонід Гусін під час прес-конференції.



«Андрій родом з Львівщини, тому матч його пам’яті ми вирішили провести саме тут. Із цією ініціативою я звернувся до керівництва ФК «Карпати» і мені пішли на зустріч. Якщо ми пам’ятаємо про людину, то вона жива», – каже пан Леонід. 

«Щодо складу київського «Динамо», то до Львова приїдуть Віталій Рева, Олександр Головко, Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Віталій Косовський, Олег Лужний, Василь Кардаш, Сергій Коновалов, Сергій Ребров, Георгі Деметрадзе, Сергій Федоров, Максим Шацьких та Олександр Алієв. Також погодилися приїхати Анатолій Тимощук, Андрій Шевченко та Андрій Каряка, з яким мій син грав в Росії. Сподіваюся також на приїзд Юрія Калитвінцева і Кахи Каладзе. Знаєте, Каха така людина, що може все кинути і прилетіти. Олег Блохін не зможе стати тренером «Динамо», оскільки має справи, тому команду готуватимуть Володимир Мунтян та Леонід Буряк».

«Матчеву програму вестиме відомий актор Петро Мага, який дружив з Андрієм. Також цей матч у прямому ефірі покаже «Перший національний». На поєдинок приїдуть журналісти з Києва, які зніматимуть невеликий фільм. Окрім матчу вони відвідають і дитячий турнір», – підсумував Леонід Гусін.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.