Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1354
1

Кучер переиграл Пятова в теннис

Сборная Украины отправилась во Львов

Кучер переиграл Пятова в теннис

Окрім насичених і відповідальних тренувань напередодні кваліфікаційної зустрічі ЧЄ-2016 із командою Білорусі гравці збірної України знаходять можливість, аби підтримувати себе у хорошому емоційному і психологічному тонусі.

Зокрема, давні друзі Андрій Пятов і Олександр Кучер вирішили активно провести час між теоретичним заняттям і обідом. Напарники по клубу і збірній провели поєдинок на одному із тенісних кортів, що розташований на території комплексу «Platium» у Козині.

Обидва футболісти продемонстрували неабиякі вміння і високі швидкості у тенісному протистоянні. Гра йшла «очко в очко». Однак у вирішальний момент кращі здібності вдалося продемонструвати Олександру Кучеру, який виграв кожен з двох сетів (6:4, 6:4). Хорошій грі сприяло і те, що після пекельної спеки температура знизилася і навіть вряди-годи падав дрібний дощ.

Сьогодні збірна України у хорошому робочому настрої вирушила до Львова. Об 11-й годині літак зі «збірниками» на борту вилетів з аеропорту Бориспіль і за годину має приземлитися у Львові.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alm_zone
А Леон переиграл Саленка в литробол