Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 07 декабря 2023, 15:17
1586
1

В Доме футбола состоялся Исполком ФФУ

Антикоррупционный закон, апелляция «Арены Львов» и Кубок регионов ФФУ

| Обновлено 07 декабря 2023, 15:17
1586
1
В Доме футбола состоялся Исполком ФФУ

У четвер, 3 вересня, у Будинку футболу відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України. Після закінчення офіційної зустрічі у брифінгу для журналістів взяв участь президент ФФУ Андрій Павелко.

XVIII Конгрес ФФУ

Керівник федерації поінформував футбольну спільноту, що черговий XVIII Конгрес ФФУ відбудеться 11 березня 2016 року у Будинку футболу. Затверджено робочий план підготовки до Конгресу та першочергові заходи, які Федерація планує реалізувати в найближчі півроку, що залишилися до форуму.

«Кубок регіонів ФФУ»: усе готове до старту

Напередодні Виконкому у Будинку футболу відбулася церемонія жеребкування «Кубку регіонів ФФУ» серед регіональних збірних команд. Вже наприкінці вересня пройдуть перші матчі попередньої стадії змагань. Андрій Павелко прокоментував важливість реалізації цього новаторського проекту: «Реформа масового футболу назрівала у нас давно. І, засновуючи міжобласний турнір на рівні аматорських збірних, ми не просто активізуємо діяльність регіональних федерацій, але й відновлюємо стійкість усієї піраміди вітчизняного футболу. До того ж, це сприятиме системному покращенню спортивної інфраструктури на місцевому рівні».

Позитивний досвід регіональних федерацій

Виконком також ознайомився із досвідом роботи Харківської і Київської обласних федерацій футболу з проведення дитячо-юнацьких змагань. За словами очільника ФФУ, діяльність зазначених федерацій на цій ниві дає хороші результати. У першу чергу, цього досягнуто за рахунок чіткої організації регулярного змагального процесу. Виконком рекомендував регіональним структурам вивчити і скористатися цим позитивним досвідом киян і харків'ян.

Новації в ДЮФЛУ

Комітет юнацького футболу ФФУ отримав звернення від керівників провідних дитячо-юнацьких клубів про створення так званої Прем'єр-ліги в ДЮФЛУ. Йдеться про окремий турнір для дитячо-юнацьких команд клубів Прем'єр-ліги. ФФУ планує ознайомитися із цією ініціативою і висунути конкретні пропозиції щодо подальшого формату ДЮФЛУ на сезон 2016/2017 років.

Доля проекту антикорупційного закону

Президент ФФУ як один із авторів «антикорупційного закону» повідомив журналістам, що Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Верховної Ради України розглянув і підтримав законопроект «Про запобігання впливу на результати офіційних спортивних змагань корупційних правопорушень». Наступного пленарного тижня проект закону буде винесено на голосування у першому читанні, зазначив президент Андрій Павелко.

У боротьбі за «Арену Львів»

ФФУ готує апеляцію на рішення ФІФА про дискваліфікацію «Арени Львів». Така ідея виникла у зв’язку з тим, що на львівській арені без ексцесів відбулися три офіційні матчі в рамках кваліфікації ЧЄ-2016. Після зустрічі зі збірною Білорусі національна асоціація сподівається надати ФІФА документальні підтвердження того, що проведення у майбутньому футбольних заходів на одній з головних арен Євро-2012 буде цілком безпечним і цивілізованим.

Нагадаємо, «Арена Львів» отримала «червоне світло» від Міжнародної федерації футболу на весь світовий відбір 2018 року через несанкціоновані дії вболівальників під час матчу відбіркового циклу ЧС-2014 між збірними України та Сан-Марино.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фаны Арсенала издевками проводили Зинченко на замену в игре с Астон Виллой
Футбол | 15 апреля 2024, 12:59 18
Фаны Арсенала издевками проводили Зинченко на замену в игре с Астон Виллой

Александр переживает непростые времена в лондонском клубе

Байер повторил невероятный рекорд Ювентуса для топ-5 лиг Европы
Футбол | 16 апреля 2024, 08:39 7
Байер повторил невероятный рекорд Ювентуса для топ-5 лиг Европы

Команда Хаби Алонсо находится на серии из 43 матчей без поражений

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
garri2008
Как это: "Состоялся исполком"?))))