Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
35599
50

Хайдук разорвал контракт с Артемом Милевским

Украинский форвард вновь стал свободным агентом

Хайдук разорвал контракт с Артемом Милевским

Хорватский «Хайдук» расторг контракт с форвардом Артемом Милевским. Клуб и футболист прекратили сотрудничество всего после года игры украинца в Сплите.

В минувшем сезоне Милевский провел 21 матч за «Хайдук» и забил 3 гола. В этом сезоне на поле не появлялся – сначала из-за травмы, а потом из-за конфликта с главным тренером.

Президент «Хайдука» Марин Брбич прокомментировал расторжение контракта с футболистом:
«Мы расстались без взаимных претензий. Клуб решил сделать ставку на молодых игроков».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Пока опомнились – уже 0:5. Сборная Украины разгромно проиграла бразильцам
Футзал | 15 апреля 2024, 18:45 3
Пока опомнились – уже 0:5. Сборная Украины разгромно проиграла бразильцам

Сине-желтые неудачно провели второй матч международного турнира в Литве

Таблица АПЛ после побед Ман Сити и Челси, поражений Ливерпуля и Арсенала
Футбол | 16 апреля 2024, 01:55 2
Таблица АПЛ после побед Ман Сити и Челси, поражений Ливерпуля и Арсенала

13–15 апреля состоялись матчи 33-го тура чемпионата Англии 2023/24

Комментарии 49
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
stopor2016
Кум , встречай в Рухе !
jekavayp
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SandroKing
Тут дело не в Милевском, конечно. Там тренер неадекват полный. Лигу Европы завалил, в чемпионате идут не попадая в еврокубки. И кроме Милевского там два украинца которые в заявку редко попадают, не говоря уже о выходе на поле.
n11
Теперь если Милю пьяного за рулём тормознут, он для стёба будет звонить тренеру Хайдука)))
SandroKing
Погуглил немного о тренере, так оказалось Скрыпник его из помощников выгнал из Вердера. Неудивительно.
Hawkins
Прочитав заголовок, сразу же подумал, что будут шуточки про Рух
Болела
ну, не так он уж и плох был в Хайдуке, чтоб контракт разрывать.. странно..
Александр Слуговина
А вообще если бы он все -таки решил играть в футбол , а не дурковать ,то можно и динамо -игрок то был отличный правда недолго
slavant
Все дороги ведут в "Рух"...
LembergWestUkraine
ФК Рух для Мілі це за щастя! Зараз на Рух більше глядачів ходить ніж на ФК Карпати!
jbrolex
ойнаненане, кто там верил в возрождение Артемки?
Streng
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Whitebell
Такое чувство, что у Спорт.уа всего 4 основные темы: Коноплянка, Ярмоленко, Милевский и остальные онвости
fuckyoupeople
Заебались кодировать!
Александр Слуговина
ну есть же нормальная команда Рух Винники,10 номер там освободят в чем проблема
LembergWestUkraine
Стадіон в Теребовлі уже давненько не бачив такої глядацької аудиторії. Місцеві кажуть, що на «Рух» прийшло найбільше вболівальників у порівнянні навіть з тими іграми, коли місцева «Нива» у себе вдома приймала професійні команди. Такі ігри для людей – це справжнє свято, а от уявіть ще собі, що було б, якби «Нива» ще й сенсаційно обіграла одного з головних кандидатів на перемогу у Кубку України та чемпіонаті серед аматорів. Мабуть, цей день автоматично став би днем міста.
Зірковим гравцям «Руху», а саме Олександру Алієву, Максиму Шацьких та іншим відомим футболістам довелося грати на важкому футбольному полі. Твердий газон з ямами та ще й з обгорілою травою заставляв гравців включати не тільки швидкість, а й майстерність. Як то кажуть, на таких стадіонах і «Барселоні» з Мессі, Суаресом та Неймаром було б дуже і дуже непросто…
Хоч і винниківчани володіли ігрового та територіальною перевагою, у першому таймі команді Романа Гданського багато гольових моментів створити не вдалося. Чим довше у гру зберігалися нулі, тим більше шансів назрівало у господарів порадувати місцевих вболівальників хорошим результатом. Як то кажуть, гра йшла до першого забитого гола і «Рух» його забив перед самісінькою перервою. Після удару Олексія Омельченка та сейву воротаря на добиванні вдало зіграв Максим Шацьких.
При рахунку 1:0 гостям грати уже стало легше. Перевага у результаті була, а от господарям потрібно було розкриватися і бігти вперед. У «Ниви» з гольовими моментами справи були кепські, а от гравці «Руху» у першій половині другого тайму забили вдруге. Після подачі кутого від Алієва м’яч в сітку воріт суперника вколотив захисник Юрій Гусаковський.
При рахунку 2:0 вдало на заміну вийшов нападник найтитулованішої команди Львівської Прем’єр-ліги Олег Шептицький. Проявивши індивідуальну майстерність, Шипа фактично зняв питання про переможця у цьому протистоянні, встановши рахунок 3:0.
Такі цифри на табло на користь «Руху» дозволили розслабитися гравцям команди гостей. Як то кажуть, справу було зроблено і усім гравцям команди уже можна було думати про матч обласного чемпіонату проти «Борів» з Бориничів. Розслабленість гравців «Руху» не пройшла безслідно. Нападник господарів Сергій Кармеліта скористався помилкою захисників гостей та реалізував вихід сам на сам з воротарем Олександром Дяченком.
У підсумку – 3:1 на користь гравців «Руху». Такий результат передбачає у середу, 9 вересня, для гравців «Руху» тренування з підвищеною відповідальністю. На думку фахівців, у цій парі уже усе вирішено. «Рух» - за маленький крок до виходу до чвертьфіналу Кубка України серед аматорів. До речі, у цьому турнірі команда Романа Гданського ще ніколи не перемагала.
У неділю, 6 вересня, «Рух» вдома зіграє матч 13 туру чемпіонату Прем’єр-ліги проти «Борів» з Бориничів. Нагадаємо, саме цю команду обіграв «Рух» у фіналі Кубка області – 1:0.
Як повідомляє сайт Винники плюс, президент «Руху» Григорій Козловський пообіцяв для вболівальників, які прийдуть на цей матч, розіграш грошових призів – 20 призів по 500 грн, а також 2 по 1000 грн. Матч відбудеться на стадіоні імені Богдана Маркевича у неділю, 6 вересня. Початок матчу о 16:00. Вхід – вільний.
hoffenheim
давайте учтем, что там действительно поменялся тренер, а Миля друзья со старім тренером, вот и невзлюбил... хотя не очень то и похоже, что Миля пашет как лошадь.
dykalis78
Кабаки и бабы довели до цугундера!!!
Monster
А вы уверенны, что его возьмут в "Рух" после мед. рбследования?
Когда-то, не плохой игрок (времен выступа за молодежную сборную Украины). Дальнейшая спортивная деградация и неумение или нежелание выберать приоритеты в жизни при професиональном занятии спортом сыграли с ним злую шутку.
Vladik Reese
Удачі, Артем!!!