Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 сентября 2015, 15:14
3553
0

Тернополь арендовал нападающего Шахтера

Андрей Капелян будет выступать в Первой лиге

| Обновлено 03 сентября 2015, 15:14
3553
0
Тернополь арендовал нападающего Шахтера

ФК «Тернопіль» орендував у донецького «Шахтаря» 18-річного нападника Андрія Капеляна. Строк орендної угоди розрахований до 30 червня 2016 року.

У коментарі клубній прес-службі Андрій Каплян розповів, що він народився в Тернополі. Перші футбольні кроки робив під керівництвом місцевого тренера Петра Ярославовича Старовського. У 12 років переїхав до Донецька, де вдосконалював свою футбольну майстерність у академії «Шахтаря». За донеччан Андрій виступав у дитячо-юнацькій футбольній лізі України (чотири сезони), а потім один сезон відіграв у другій лізі за «Шахтар-3». Влітку цього сезону був відданий в оренду ФК «Олександрія», за яку встиг зіграти три матчі в турнірі U-19.

– З 12 років я пішов з дому, – зазначив Андрій Капелян. – П’ять років перебував у структурі донецького «Шахтаря». Останні два місяці був у Олександрії. Але вирішив повернутися додому, пограти у дорослий футболу. На мою думку, набагато краще грати в першій лізі, ніж виступати за юнацькі команди (U-19). Перша ліга – це дорослий футбол, який відрізняється від дитячого, він швидший і жорсткіший. Коли поступила пропозиція від ФК «Тернопіль» я довго не роздумував, погодився і тепер майже рік гратиму за команду рідного міста.

– По завершенні строку оренди плануєш повернутися до «Шахтаря»?
– З цього приводу нічого не можу сказати. На даний момент я гравець ФК «Тернопіль». Докладу всіх зусиль, щоб допомогти тернопільській команді.

– Чи поставив перед собою ціль, перейшовши до ФК «Тернопіль»?
– Насамперед хочу забивати голи, адже це «хліб» центрального нападника. Якщо буду забивати – значить все у мене буде добре.

– Як вважаєш, зможеш у ближчий час пробитися до основи тернопільської команди?
– Все залежить від тренера і моєї гри. Буду відповідати рівню першої ліги – буду грати.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.