Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 01 сентября 2015, 11:42
1251
0

Директор Маккаби: «Поборемся за выход из группы»

Мартин Бейн рассказал о планах команды на евросезон

| Обновлено 01 сентября 2015, 11:42
1251
0
Директор Маккаби: «Поборемся за выход из группы»

Мартін Бейн, виконавчий директор «Маккабі» Тель-Авів, з яким київські динамівці зіграють у другому турі групового раунду Ліги чемпіонів відповів на питання офіційного сайту ФК «Динамо» Київ:

- Як на мене, то результати жеребкування для нашого клубу є досить цікавими. «Челсі» здається фаворитом групи, але це футбол, і тут може трапитися все, що завгодно. Досить вагомим є те, що командам здебільшого доведеться долати великі відстані, літаючи одна до одної. Як ми, так і «Динамо», можемо цим скористатись. Можливо нашим командам вдасться пройти далі, можливо ні – побачимо. В будь-якому випадку, «Маккабі» дуже раді знаходитися у такому турнірі, зіграти з такими суперниками.

- Для деяких команд з четвертого кошика, які пройшли до групового турніру через кваліфікацію, вже сам факт потрапляння до 32-х кращих клубів Європи – це фактично виконане завдання на сезон. «Маккабі» - не серед їхнього числа?
- Зовсім ні. У минулому сезоні ми втретє поспіль здобули звання чемпіона Ізраїлю, зараз пройшли бар’єр у вигляді такої сильної та досвідченої команди, як «Базель», і на цьому зупинятися не збираємось. Звичайно, на перемогу у Лізі чемпіонів наш клуб навряд чи замахнеться, але поборотися за очки, за вихід з групи, за преміальні – ми точно не проти.

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.