Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Пляжный футбол
| Обновлено 03 сентября 2015, 09:16
4178
1

Андрій Павелко привітав збірну України з пляжного футболу

Зустріч президента ФФУ з представниками збірної України з пляжного футболу пройшла в Будинку футболу

| Обновлено 03 сентября 2015, 09:16
4178
1
Андрій Павелко привітав збірну України з пляжного футболу
У Будинку футболу відбулась урочиста зустріч представників збірної України з пляжного футболу за участю президента ФФУ Андрія Павелка. Асоціацію пляжного футболу України представляли генеральний менеджер Сергій Харченко, тренер команди Микола Костенко та капітан збірної України Ігор Борсук.
 
Учасникам заходу було презентовано спеціальний відео-ролік про виступ збірної України у Супефиналі Евроліги-2015 в Естонії, де «синьо-жовті» на шляху до фіналу здолали команди Білорусі (6:5) та Італії (7:6), але у «золотому» поєдинку поступилися збірній Португалії (4:5).
 
«Ми всі пишаємося історичним успіхом збірної з пляжного футболу. Це срібло важливе для всіх українських уболівальників. Тим паче, у такі складні часи, які переживає наша країна. Цей успіх необхідно взяти за приклад нашій національній збірній напередодні двох надважливих кваліфікаційних матчів Євро-2016 із Білоруссю та Словаччиною. Україна – сильна нація з характером. Це цінне досягнення для всього українського футболу», - зазначив президент ФФУ Андрій Павелко.
 
 
За словами першого віце-президента ФФУ Вадима Костюченка, Федерація планує розробити програму з розвитку пляжного футболу. В рамках цієї програми, спільно з регіональними федераціями футболу Миколаївської, Херсонської, Одеської та Дніпропетровської областей буде зведено необхідну інфраструктуру та розширено географію цього виду спорту, адже є системність результатів збірної України з пляжного футболу:
2002 – перший матч в історії: Україна-Росія, 9:4
2003 – перемога на відбірному етапі Чемпіонату Європи
2004 – бронзовий призер чемпіонату Європи
2007 – володар Кубку Європи
2010 – переможець європейської кваліфікації Чемпіонату світу ФІФА
2005, 2011, 2013 – учасник фінальних стадій Чемпіонатів світу ФІФА
2013, 2014 – учасник фінальних стадій Чемпіонату Європи
2015 – учасник І Європейських Ігор в Баку, де зіграли 8 топ- команд
2015 – срібний призер Чемпіонату Європи
 
 
Тренер збірної України Микола Костенко та капітан команди Ігор Борсук зазначили, що нинішній склад «синьо-жовтих» має потенціал для того, щоб на майбутній світовій першості стати найсильнішим колективом на планеті. Середній вік складу збірної України 2015 – 28,5 років. Команда працює в єдиному форматі з 2010 року та має відповідний потенціал для найвищих досягнень, а також сучасну базу для підготовки – «Місто спорту» в столичному Гідропарку.
 
Генеральний менеджер Асоціації пляжного футболу України Сергій Харченко презентував Андрію Павелку почесний кубок віце-чемпіонів Європи та наголосив:
«Цей склад команди реально може увійти в історію, як легендарні українські команди наших великих тренерів Лобановського, Турчина, Дерюгіної, тільки в європейському та світовому пляжному футболі! Але в хлопців потрібно вкладати, адже вони потребують адекватної підтримки та фінансування. Необхідний бюджет на рік роботи складає 10 мільонів гривень, це ресурс з яким реально вирішити завдання «Україна – чемпіон світу з пляжного футболу»!
Вважаю головним завданням АПФУ акумулювати зусилля, розкачати владу, ФФУ, великий бізнес, міжнародні компанії і підтримати наших хлопців. Вони реально герої. Ми розуміємо, що в такий час не місце меценатству, але вважаємо результат і роботу збірної України з пляжного футболу не менш важливим для країни у цей непростий момент історії».
 
У підсумку президент ФФУ разом з тренерским штабом та менеджментом АПФУ  домовились провести детательні консультації про створення програми підготовки команди у трирічному циклі 2016-2019 з метою максимального результату у фінальних турнірах Чемпіонатів Європи та Світу.  
 
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Шевченко провел рабочую встречу в Минмолодьспорта. Что подписано?
Футбол | 26 апреля 2024, 00:37 0
ФОТО. Шевченко провел рабочую встречу в Минмолодьспорта. Что подписано?

Президент УАФ подписал договор про сотрудничество с министерством

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 22
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
diogendog
Еслибы эту статью и заголовок к ней писал Марк Твен, он бы придумал что то в этом роде:
"Павелко недвусмысленно поприветствовал ЖЕНСКУЮ сборную по пляжному футболу!"
Вот, учитесь у классика. Набежало бы народу на это посмотреть.... А рейтинг бы сайта вырос... Не в сказке сказать, ни пером описать.