Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 31 августа 2015, 13:08
2519
1

Фернанду ГОМЕШ: «Не ждем легкой прогулки в матчах с Динамо»

Экс-футболист «Порту» поделился ожиданиями от поединков португальцев с киевской командой в ЛЧ

| Обновлено 31 августа 2015, 13:08
2519
1
Фернанду ГОМЕШ: «Не ждем легкой прогулки в матчах с Динамо»

Фернанду Гомеш (екс-форвард «Порту», був капітаном команди у матчах з «Динамо» у 1987 році, а зараз відповідає за скаутінг та зв’язки із громадськістю) в ексклюзивному інтерв’ю офіційному сайту ФК «Динамо» Київ незадовго до нової зустрічі між клубами у Лізі чемпіонів сказав наступне:

- Ми добре знаємо «Динамо». Нам відомо, що це досвідчена команда, із сильними виконавцями. Я також знаю, що двічі цей клуб виступав у півфіналах Кубку чемпіонів, а одного разу – у 1987 році – протистояв нашій команді. Тож я очікую, що матчі з «Динамо» будуть для нас непростими. Звісно, ми поважаємо кожного суперника, але, тим не менш, ставимо собі на меті успішно подолати груповий турнір.

- Чи пригадуєте ви, як проходили минулі матчі «Порту» та «Динамо»?
- Так, більш-менш. Ми були сильнішими, але, як я вже казав раніше, ці матчі для нас були доволі складними.

- Нинішнє «Динамо» дуже вдало виступає у внутрішній першості, не знає поразок ще з позаминулого сезону, дійшло до чвертьфіналу минулорічного розіграшу Ліги Європи. Чи не вражають вас результати киян протягом останнього року?
- Ліга чемпіона – це інший турнір. Інші команди, інші гравці, усі – більш високого рівня. Тому демонструвати такі ж високі результати тут буде значно важче. Проте, звичайно, і ми не очікуємо якоїсь легкої прогулянки у протистоянні з «Динамо».

- В останні роки ваш клуб ледь не кожного сезону навідується в Україну, граючи то з «Динамо», то з «Шахтарем». У «Порту», мабуть, вже звикли до протистоянь з українськими клубами?
- Так, є трохи (посміхається). Разом з тим, поїздки в Україну для нас не дуже прості, адже це займає чимало часу. Хоча іншому клубу з Португалії, «Бенфіці», цього року доведеться летіти набагато далі, у Астану. Тим не менш, жереб є жереб, і ми маємо грати там, де потрібно та проходити у наступний раунд змагань.

 

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
engineer32
О, а я его помню:
в апреле 1987-го, в первом матче "Порту"-"Динамо" он открыл счет, после чего полез на решетку обниматься с болельщиками! У нас тогда поля от трибун решетками отделены не біли и это было для нас экзотикой