Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4015
42

Профутбол: как судят харьковский Металлист

В матчах с участием «Металлиста» арбитры начали часто ошибаться не в пользу команды Севидова

Профутбол: как судят харьковский Металлист

Эксперты программы Профутбол на канале 2+2 оценили судейские ошибки в матчах «Металлиста».


 

Источник ТСН
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 42
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
epikaey
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Петр Литовченко
Читаю предыдущего "оратора" и удивляюсь: абсолютно самоуверенный человек!
peter-sh, ребята из Металла тоже "мовчки грають", но ведь гнобят же их, совершенно очевидно из матча в матч! Все мы знаем, что Курченко типа аферист, но зачем же гнобить нормальных ребят и не давать им заиграть, проверить в себя, обижать миллионы болельщиков, которые несмотря ни на что продолжают болеть за Металл! И еще: не понимаю, как Заря может увеличивать число болельщиков? Что, есть люди которые болеют всегда за тех, кто лучше играет? Так это не болельщики, а коньюктурщики, настоящий болельщик всегда болеет за свою команду, независимо от ее игры!
Поручик Ржевский
Сволочи судьи - знают, что никто жалобы писать не будет, вот и не ставят пенальти. Перестраховуются...
nisariett
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
valenok2-1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Петр Литовченко
И еще, уважаемый Vins, Вы сильно идеализируете наш футбол - желание, стремление и прочие высокие порывы! Вы оторвались от действительности и забыли, в какой стране живете? А не хотите "откаты", "подмазки", " бонусы", букмекеры втихаря, договорные игры и так далее! Кроме того, посмотрите на Кварцяного, человека которого нельзя допускать даже к дрессировке животных из за его скверного характера и моральных качеств, а он тренер в высшей лиге и не исключено, что Металлу не поставили против Волыни три пеналя именно потому, что все боятся связываться с Кварцяным, чтобы не сидеть в осаде на стадионе пол суток.
icebeer
Veteran80, красавчик по всем пунктам.
mafiozi250
А всё очень просто,у этой команды нет будущего,поэтому к ней и отношение такое,имхо
Петро Шпаківський
Кожен вболіває по-свому, і розмірковувати хто справжні вболівальник, а хто - ні, - переливати воду з пустого в порожнє. Проте я вважаю, що справжні вболівальниви у невдачах своєї команди (якщо команда в даний момент реально показує погану гру) не шукатимуть виправдання у поганому суддівстві чи якихось підпільних заговорів.
І шановний Петр Литовченко,, якщо вже кількість вболівальників команди не залежить від її гри - то з Ваших слів у Меналіста всього порядна 1500 вболівальників по всій Україні??????
Чому за часів Ярославського Метеор збирав по 15-20 тис. вболівальників на будь-який матч за Участі Металіста у Харкові, а тепер заледве 1,5-2 тис. нашкрябується.
Ви всі забули, що футбол - це як той же театр тільки спортивний, а гравці - актори. Футболіст має виходити на поле і грати для вболівальників, які пийшли на нього подивитися. Він повивен вийти - і викластися на всі 100% у кожному матчі, а не ходити 2/3 матчу і в носі ковирятися, як роблять більшість гравців у Прем'єр-лізі. Тоді і вболівальників натрибунах буде биток і суддя судитиме вже не так погано (як здається кожній команді, яка програє)!!!!!
Ще раз наголошую не варто шукати сензацій та заговорів там де їх бути не може!!!!!
jekavayp
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
peter-sh
Я Щиро сумую за Металістом часів Ярославського. Мені жаль за те що зараз відбувається з командою. Однак Металіст зараз не є тією командою, проти якої хтось буде якись закулісні ігри вести. Та такий сюжет про будь-яку команду з будь-якої з Ліг в Україні можна нарізати. Не варто шукати заговорів там де їх бути не може. Ігри на тоталізаторах - так це цілком реально, і я переконаний що більшість суддів на ціому заробляють, а якісь сплановані дії щоб остаточно потопити Металіст (про що намагається висосати з пальця у свому сюжеті Циганик) - наврядчи, та і для чого????.....
peter-sh
Мене Циганик впринципі кумарить. Він вже таку фігню видумує. Єдине 100 % пенальті в Матчі з волинню коли інший гравець металіста не забив. Цікаво чому Циганик не показує нарізки, скажімо як судили Шахтар у матчі проти Дніпра та проти Рапіда (в обох матчах). Я не є вболівальником Шахтаря. Я вболіваю за Україну і вважаю що для нашого футболу було би найкраще, якби чемпіонат виграв би не Шахтар і не Динамо, скажімо, Дніпро. Однак мене просто "нудить" коли включаю 2+2 хочу щось послухати про футбол за тиждень (бо не маю змоги все побачити), а тут Циганик починає своїм сільським стилем робити умовиводи. І таку вже фігню несе, що Денисов зі всіма соїми "експертами" на каналі ТРК Україна просто ховається.
Заберіть циганика з ефіру і почніть вже нарешті щось розказувати про футбол, а не про те що всі довкола Працюють або на Суркіса (тобто на Динамо), або на Ахметова (тобто на Шахтар).
Подивіться на Зорю. Хлопці мовчки грають. І з кожним матчем у них все більше і більше стає вболівальників. Байкамо в ефірі прихильність вболівальників не заслужиш.!!!!!!!
Vins
С нынешней " игрой" если это можно так назвать, наш Металл вообще ничего не заслуживает.