Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 августа 2015, 23:03
12053
24

Днепр дома дожал Карпаты

Львовяне не забили пенальти, а Селезнев оформил дубль за семь минут в конце игры

| Обновлено 30 августа 2015, 23:03
12053
24
Днепр дома дожал Карпаты
fcdnipro.ua, Днепр - Карпаты

Почнемо за традицією зі стартових складів, тим більше що у складі «Дніпра» дебютувало одразу двоє новачків – Руїс, який став першим (!) в Україні легіонером з Коста-Ріки, та Едмар, який починав свої виступи у  складі «Таврії» в статусі бразильця, потім перейшов до колишньої команди Мирона Маркевича – «Металіста», де у 2011 році і став українцем, та згодом 15 разів одягав футболку збірної України. В складі «Карпат» також відбулося дві заміни: замість Даушвілі та Кожанова місце в основі зайняли молоді Кльоц та Чачуа.

Першим змінити нулі на табло «Дніпро-Арені» міг Мірошниченко, який у проводив 50-й матч у чемпіонатах і в цій грі діяв у півзахисті, залишивши правий фланг оборони на Ксьонза. Але Мірошниченко після флангової передачі Костевича дивом пробив з декількох метрів вище воріт. Згодом зірвав оплески вболівальників Селезньов, який після пасу Даніло пробив у падінні через себе над поперечиною воріт. Не менше овацій зірвали штрафний удар у «фірмовому» виконанні Карнози та кидок Бойка, який перевів м’яч, що летів під поперечину, на кутовий.

Гра і далі проходила у рівній боротьбі, і обидві команди намагалися подовгу контролювати м’ячем. Проте через брак завершальних ударів та передач до небезпечних моментів біля обох воріт справа не доходила. До атак «Дніпра» підключалися і захисник, зокрема Папа Гуйє небезпечно пробивав головою, але Мисак був на місці.

Одним з ключових моментів гри могло стати пенальті, яке арбітр Абдула призначив за грубу гру Папи Гуйє проти Худоб’яка. Проте Карноза, який до речі, ще у 2008 році дебютував у складі «Дніпра», не зумів перехитрити досвідченого Бойка, який відгадав напрямок польоту м’яча. Для «левів» це був перший у цьому сезоні промах з «позначки», а Карноза вперше у лізі не реалізовує пенальті і стає автором вже 90-го у лізі 11-метрового удару у ворота «Дніпра». Під кінець матчу бракувало влучності і Руїсу, який здалеку двічі намагався низом вразити ворота суперників.

Друга половина зустрічі почалася за тим же сценарієм, що і перша, коли Мірошниченко після неузгоджених дій Папи Гуйє та Бойка, опинився на ударній позиції, але не влучив у порожні ворота. Також головою намагався завершити атаку і Худоб’як, але і ветерану «Карпат» забракло влучності.  

Обидва тренери почали шукати варіанти підсилення атакувальних дій, випустивши на поле креативних Безуса та Кожанова. І якщо Денис пробив з  ударної позиції мимо стійки, то Роман пробив в руки воротарю. Гравці «Дніпра» за підтримки своїх уболівальників посилювали тиск на ворота «Карпат». Проте час спливав, а пройти оборонні редути гостей підопічним Мирона Маркевича було непросто.

І все ж, під кінець напруженого поєдинку Матеус вивів на ударну позицію Селезньова, і Євген, пробивши низом повз воротаря, таки «розмочив» ворота «Карпат». До речі, цей гол став 500-м, пропущеним львівським клубом на полях суперників у чемпіонатах.



Цей гол в певній мірі психологічно вплинув на команду гостей, чим знову скористався Селезньов. Після того, як Мисак у падінні парирував удар Матеуса, неприкритий захисниками форвард «Дніпра» першим встиг на добивання, оформивши свій вже 17-й (!) дубль у чемпіонатах.



У підсумку «Дніпро» обігнав «Карпати» у турнірній таблиці, а «зелено-білі» після трьох перемог поспіль зазнали у чемпіонаті другої поразки, і тепер у Львові на команду Ігора Йовічевіча чекає непростий поєдинок зі ще одним учасником цьогорічного розіграшу єврокубків – «Зорею».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ


«Днепр» – «Карпаты» – 2:0 (0:0)
 Евгений Селезнев, 81, 88.

«Днепр»Денис Бойко, Дуглас Баселар, Папа Гуйе, Джон Руис (Бруну Гама, '76), Артем Федецкий (Валерий Лучкевич, '46), Леонардо Де Матос, Данило (Роман Безус, '63), Руслан Ротань, Эдмар, Евгений Селезнев, Матеус.

«Карпаты»Роман Мысак, Амбросий Чачуа, Андрей Гитченко, Владимир Костевич (Василий Кравец, '86), Денис Мирошниченко, Игорь Пластун, Артур Карноза, Павел Ксенз (Денис Кожанов, '66), Игорь Я. Худобяк, Дмитрий Клёц (Муртаз Даушвили, '71), Олег Голодюк.

 Эдмар, 30. Леонардо Де Матос, 72. - Олег Голодюк, 14. Артур Карноза, 46. Павел Ксенз, 63.

На 36-й минуте Артур Карноза не реализовал пенальти (вратарь).

Арбитр: Анатолий Абдула (Харьков)

Удары (в створ): 11 (6) – 8 (2).
Угловые: 4 – 4.    
Офсайды: 0 – 4.

Зрителей: 12.169
Оценка поля: 5


ДНЕПР - КАРАПТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

События матча

88’
ГОЛ из 37-го сектора забил Евгений Селезнев (Днепр Дн). Матеус пробил из-за штрафной, Мысак отбил перед собой, и Селезнев оказался тут как тут, в касание пробив в пустые ворота!
81’
ГОЛ из 29-го сектора забил Евгений Селезнев (Днепр Дн). Папа отдал пас со своей половины поля, Матеус продлил головой, Селезнев пробросил себе на ход и вторым касанием пробил низом в сетку ворот!
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vuyko47
Днепр с победой! Карпаты нынче гораздо сильнее, чем в прошлом сезоне, смело могут быть в зоне Еврокубков.
Embalmer
Днепру пора уже выходить на прежний уровень,еврокубки не за горами!
nemiroff_dimon
Днепр единственный кто сегодня забивает в ЧУ. Днепр с победой. Карпатам удачи в следующих играх. Спасибо командам за мотч.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alex8-48
Только самый отмороженный дебил,просмотрев этот матч,может говорить о каком либо сливе.
Уже не один сезон каждая победа Днепра сопровождается блевотиной о сливе и это не смотря на то,что Днепр единственная команда,которая ни когда не запрещала играть своим арендованным игрокам против себя,команды которых частенько отбирали у него очень важные очки.
Может быть Коломойский и в Европе всех купил?
lviv-999
Передивився тільки що про Футбол.Давно так гидко не було на душі!!! Ну не заслужив сьогодні Дніпро на перемогу !!!! Просто не заслужив!!!І ще одне сьогоднішній матч доказує що без везвння можна мати по 5 Мессі і Роналду в команді а толку не буде!!! Дуже обідно за результат.Бойко кращий -Карноза піжон !!! Бити пенальті без розьігу і по центру це піжонство!!! З Лисицьким два чоботи пара!!!!
lviv-999
Що за тур Шахті дико вперло тепер Дніпро забив все що міг і не міг.В лізі єврлпи з такою грою буде гопа повна!!!! Таке везіння як сьогодні раз в рік буває!!!
DKTheBest
По-игре, Карпаты переиграли Днепр полностью. Днепру офигенно подфартило выиграть.
Карпаты очень понравились.
Bandera.Lviv
наступного сезону, якщо Карпати не втратять лідерів, 4-5 реально
rno555
для критиканів- подивились як нікчемно грає Рунні який має дохід від футболу більше ніж всі гравці КЛ -?а як в цілому грає МЮ з сотнями мілліонів витрат-або тіж чукчососи-ЧЛ-?це спорт - кожен хоче перемогти -,тому не можна ідеалізувати все що робиться на полі - якщо хтось хоче щось сотворити то ще хтось також хоче не дати це сотворити ,ну і на полі 11 людей в команді і не кожен мислить в одинаково
lviv-999
І ще одне дніпряни після такогоьдикого везіння як правило іде обратка і набагато болючіша!!!! Просто не можна вигравати матчі перемогу в яких не те що не заслужив а просто вкрав у фортуни.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Badara
Я бы написал так заголовок - Карпаты только на последних минутах вспомнили кто им зарплату платит.
wwiisect
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vithamird
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил