Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 августа 2015, 10:40
1647
0

Андрей ПОЛУНИН: «На Днепр смотрят через призму финала ЛЕ»

Экс-игрок «Днепра» - о матчах 4-го тура чемпионата Украины

| Обновлено 13 августа 2015, 10:40
1647
0
Андрей ПОЛУНИН: «На Днепр смотрят через призму финала ЛЕ»
«Волинь» — «Металіст». Хороша, бойова гра рівних суперників. Вважаю, рахунок закономірний. Хоча харків’яни під завісу зустрічі могли й вирвати перемогу. Втім, Севидов лише генерує малюнок гри, а Кварцяний працює з гравцями, котрі були торік. Суддівство? Як на мене, щоматчу можна висловлювати претензії арбітрам. Єдиний нюанс — момент із непризначенням пенальті. Проте рефері дав дограти епізод, як це було, приміром, у зустрічі «Ворскли» з «Шахтарем».
 
«Говерла» — «Металург». Ужгородці мали кращий вигляд на полі, тож і моментів створили більше. Пощастило Чанцеву, що в такому матчі взяв перше очко. Сподіваюся, що для молодої команди, котру створюють у Запоріжжі, такий результат стане поштовхом до прогресу. Відтак прикро має бути господарям, що втратили перемогу в рідних стінах.
 
«Карпати» — «Чорноморець». Одесити старалися в матчах із грандами «Динамо» та «Дніпром», а тут… Помічається, що львів’яни другий рік грають одним складом. Окрім того, відзначилися класними голами: з дальньої відстані Страшкевич і зі штрафного Карноза. Висновок: виконавська майстерність вище в підлеглих Йовичевича. Отож заслужена перемога «Карпат».
 
«Олександрія» — «Сталь». Насамперед, це була принципова зустріч для обох тренерів, які разом вийшли в еліту. Хоча вважати дніпродзержинців дебютантами я би не став: у основі виходить 80 відсотків нових гравців, які мають за плечима тривалу школу прем’єр-ліги. Лише три-чотири гравці виступають із торішнього списку. Чому олександрійці молодці: вони виступають тим складом, який вигравав першу лігу. Зараз вони мали більше нагод, але не зуміли скористатися ними. Отож усе вирішив один стандарт у виконанні «сталеварів». Загалом, упевнений, що обидва колективи не загубляться у вищому дивізіоні, не будуть хлопчиками для биття. Навпаки, мають хороші перспективи. Варто лише в турнірну таблицю подивитися після четвертого туру: «Сталь» — шість очок, «Олександрія» — чотири.
 
«Зоря» — «Олімпік». Перемога на класі. Думаю, луганці повинні включитися в боротьбу за третє місце. В них усе є для цього. Донеччани, в свою чергу, виступають у силу своїх можливостей.
 
«Дніпро» — «Динамо». На дніпрян дивляться крізь призму фіналу ЛЄ. Втім, успішний сезон був торік, нині ж треба все починати з чистого аркуша. Хоча складно зараз знайти заміну Коноплянці. До того ж, команда й так пот­ребує підсилення: принаймні два-три виконавці. Думаю, що варто лише набрати форму, з якою прийде свіжість і креатив, — і все зміниться. Не скажу, що фантастичну гру демонструють динамівці, проте вони не форсують підготовку, бо готуються до ЛЧ. Отож грають за результатом: забили м’яч і забувають про ризиковані дії. Дніпряни втратили бали, однак уся боротьба попереду.
 
«Ворскла» — «Шахтар». Полтавці довели, що в них сильна команда, кот­ра не потрапила у психологічну яму після вильоту з ЛЄ. Зокрема, завдяки Ковпаку, котрого чимало критикували.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:54 6
Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка

Мартинес достал арбитра своими выходками, но выиграл серию пенальти

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.