Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 августа 2015, 21:47
1418
1

Артем СУХОЦКИЙ: «Ехали в Харьков за очками»

Защитник «Александрии» принес своему клубу ничью в матче против «Металлиста»

| Обновлено 03 августа 2015, 21:47
1418
1
Артем СУХОЦКИЙ: «Ехали в Харьков за очками»

З автором голу, який допоміг «Олександрії» одержати нічию в грі проти «Металіста» - Артемом Сухоцьким, поспілкувався працівник прес-служби Куштим Євген.

- Вітаю з першим забитим голом у нинішньому чемпіонаті. Як для захисника ти дуже часто підключаєшся до атак і більшість з цих підключень приносять результат. Що саме тобі підказало опинитися в тому місці, в той час щоб розтріляти ворота «Металіста»?
- Дякую. На передігровій установці головний тренер мені завжди наголошує на підключення до атак, що я і намагаюся виконувати. В звітному матчі мені вказав де слід розташуватися наш капітан Андрій Запорожан. Виходить це йому підказало шосте відчуття. Мені лишалося лише пробити потужно в ціль, що я і зробив.

- Поділися враженнями від самої грі з «Металістом».
- Враження позитивні. На виїздну гру до Харкова ми їхали за очками, чого в підсумку добилися. Команда продемонструвала хорошу гру, що теж дуже важливо.

- Якою була тренерська установка на гру?
- Головною установкою було надійно зіграти в обороні і вибігати у швидкі контратаки. За винятком пару моментів, особисто я вважаю, у нас вийшло зіграти так, як просив тренер.

- Чи не вважаєш ти, що суперник недооцінив «Олександрію» і дозволив з перших хвилин матчу диктувати свої правила?
- Я так не думаю. Дійсно, у нас з перших хвилин, як то кажуть пішла гра. Ми створили достатню кількість моментів, але, на жаль, не змогли їх реалізувати. Будемо і надалі працювати над цим.

- Нічия - закономірний результат?
- Наша команда мала достатню перевагу за моментами. Можливо в деяких з них нам бракувало точності, в деяких – слобожан рятували то каркас воріт, то захисники. Господарі створили кілька моментів і один з них реалізували. В цілому можна вважати рахунок по грі.

- Що сказав Володимир Богданович відразу після матчу в роздягальні?
- Тренер подякував нам за гру, за самовіддачу, за те, що не знітилися, а продовжили боротьбу і в підсумку звели результат в нічию. А потім наголосив, що потрібно готуватися до наступного туру.

- На матч прибуло близько ста олександрійських вболівальників. Це якось вплинуло на вашу психологію?
- Попри те, що вболівальники «Металіста» гучно підтримували своїх улюбленців, ми відчували підтримку наших вболівальників. Приємно, коли команда з вболівальниками воєдино в домашніх та виїздних матчах, а тим паче в такій кількості. Ми граємо для них, велике їм спасибі!

- В суботу гра проти «Сталі», в якої «Олександрія» жодного разу не вигравала. Що скажеш з цього приводу?
- «Сталь» - досить непроста команда, судячи із зустрічей у минулому чемпіонаті. В цьому ж році її редути поповнили досвідчені гравці. Впевнений, це буде непростий матч для обох команд. Ми готуємося до гри і постараємося перервати неприємну серію.

Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zhevaua
Сразу видно, нашли себе очки по размеру)