Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 августа 2015, 21:38
11503
7

Карпаты победно съездили в Киев: Олимпик повержен минимально

Гол Дениса Кожанова в первом тайме приносит три очка команде Игора Йовичевича

| Обновлено 01 августа 2015, 21:38
11503
7
Карпаты победно съездили в Киев: Олимпик повержен минимально
www.olimpik.com.ua

До Києва підтримати «Карпати» традиційно приїхало чимало вболівальників «зелено-білих». Порівняно з минулим туром Роман Санжар зробив лише одну вимушену заміну: замість дискваліфікованого Танчика у гру вступив Семенина. Ігор Йовічевіч також зробив лише одну кадрову ротацію. Досвідчений Худоб’як залікував пошкодження і знову повернувся в основу «Карпат», потіснивши Страшкевича на лаву запасних.

З перших хвилин поєдинку на полі почалась точитися жорстка боротьба за м’яч по всьому полю. Як наслідок, після ігрових зіткнень на поле вибігав медперсонал обох клубів, надаючи допомогу Шерифу та Голодюку. Згодом атакувальний порив «Карпат» таки матеріалізувався у гол. Худобяк на лівому фланзі атаки зробив передачу на Кожанова, який у штрафному обіграв Тищенка і з лінії штрафного влучно пробив низом у дальній від Литовченка кут воріт.

Забитий швидкий гол додав впевненості «левам», які продовжували шукати шляхи взяття воріт «Олімпіка». Небезпечно прострілював з флангу до воротарського майданчика Костевич, але Голодюк не зумів приборкати м’яча. Санжар ще в середині першого тайму зробив першу заміну, випустивши Дороніна замість Тищенка, який свого часу виступав і за «Карпати».

Під кінець тайму міг вирівняти становище Драченко, який після масованої атаки номінальних господарів поля з району «позначки» потужно пробив сходу, але мимо цілі. Кадимян дальнім ударом намагався застати зненацька Мисака, який, зрештою, розгадав задум суперника. Не пощастило вдруге Кадимяну, і після флангової передачі, коли Гегам сходу також пробив над поперечиною.

Під час перерви в складах суперників відбулася лише одна заміна, коли Йовічевіч вирішив підсилити атакувальні дії, замінивши Ксьонза на Шведа. Проте перший небезпечний момент другого тайму виник біля воріт Мисака, який рукою відбив м’яч після чергового стандарту «Олімпіка» у виконанні Семенини. В свою чергу, забракло влучності і захиснику «Карпат» Пластуну, який головою пробив поруч зі штангою воріт Литовченка. Хапається за голову і Швед, пробивши під гострим кутом поруч з рамкою воріт.

Близьким до свого першого голу в Прем’єр-лізі був і Драченко, який після навісної передачі Семенини головою пробив над поперечиною. Однією з подій матчу став і дебют у складі «Олімпіка» 21-річного нігерійського нападника Келвіна. Тим часом міг закріпити перевагу «Карпат» і досвідчений Голодюк, яких після пасу Страшкевича сходу «вистрілив» над поперечиною воріт.

«Карпатівці» і далі більше контролювали м’яч, при цьому часто змінювали фланги атакувальних дій, але до небезпечних моментів справа не доходила. Вирішив підсилити напругу біля воріт гостей і Санжар, випустивши на поле ще одного нападника Лисенка. Проте відзначитись мав нагоду Келвін, але удар нігерійця виявився несильним і Мисак без проблем заволодів м’ячем. В наступному епізоді воротар «левів» вже рятує «Карпати» від неприємностей, у кидку парируючи удар Іси, який на швидкості увірвався до штрафного. Небезпечним був і кутовий у виконанні Гошкодері, коли Лисенко головою також пробив вище воріт.

Тож «Карпати» нарешті перервали свою безвиграшну гостьову у чемпіонаті серію, яка тривала 11 (!) ігор: шість нічиїх та п’ять поразок. «Олімпік» же збільшив свою пропускну серію до семи ігор.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Олимпик» – «Карпаты» – 0:1 (0:1)

«Олимпик»: Сергей Литовченко, Виталий Гошкодеря, Дмитрий Гришко, Сергей Борзенко, Игорь Тищенко (Владимир Доронин, '34), Владислав Огиря, Гегам Кадымян, Моха Рхарсалла, Шериф Иса, Максим Драченко (Владимир Лысенко, '79), Игорь Семенина (Нвамора Келвин, '67)
«Карпаты»: Роман Мысак, Денис Кожанов (Амбросий Чачуа, '72), Андрей Гитченко, Артур Карноза (Вадим Страшкевич, '59), Владимир Костевич, Денис Мирошниченко, Игорь Пластун, Игорь Худобяк, Муртаз Даушвили, Олег Голодюк, Павел Ксенз (Марьян Швед, '46)

Арбитр: Александр Головков (Северодонецк)

Денис Кожанов, 20.
Владимир Костевич, 16. Муртаз Даушвили, 38. Денис Мирошниченко, 55. Роман Мысак, 80.

Удары (в створ): 10 (5) – 7 (1).
Угловые: 6 – 3.
Офсайды: 0 – 2.

Зрителей: 800
Оценка поля: 4

ОЛИМПИК – КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица АПЛ после побед Ман Сити и Челси, поражений Ливерпуля и Арсенала
Футбол | 16 апреля 2024, 12:00 5
Таблица АПЛ после побед Ман Сити и Челси, поражений Ливерпуля и Арсенала

13–15 апреля состоялись матчи 33-го тура чемпионата Англии 2023/24

Стали известны еще два клуба, которые вышли в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 16 апреля 2024, 08:01 2
Стали известны еще два клуба, которые вышли в Лигу чемпионов 2024/25

Реал и ПСВ гарантировали себе участие в главном клубном еврокубке в следующем сезоне

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
DKTheBest
Нормально. Надеюсь,что выходят из кризиса.Пора Карпатам возвращаться в верхнюю часть таблицы.
Bandera.Lviv
оборежно, про те переконливо. Молодці
Embalmer
Вроде бы на правильном пути находятся Карпаты,но только большинство футболистов вообще деревянные...Вроде правильно все делают,но нифига не получается...Усилить бы состав,и можно 6-10 место занимать спокойно!
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
eSSco
аффтар все красиво расписал, но кто забил и на какой минуте? масть не позволяет?