Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
14966
18

Українські збірники підтримали бійців у зоні АТО

Маркевич, Єзерський, Зозуля та Федецький відвідали Донецький прикордонний загін у Маріуполі

Українські збірники підтримали бійців у зоні АТО
Головний тренер дніпропетровського «Дніпра» Мирон Маркевич разом зі своїм помічником у тренерському штабі, екс-гравцем збірної України Володимиром Єзерським, двома нинішніми представниками «синьо-жовтих» Артемом Федецьким і Романом Зозулею та прес-секретарем збірної України Олександром Гливинським відвідали Донецький прикордонний загін у Маріуполі та підтримали українських військових, що захищають терени нашої держави у зоні антитерористичної операції (АТО).
 
Національна збірна команда України, Федерація футболу та ФК «Дніпро» відгукнулися на запрошення Державної Прикордонної служби України підтримати бойовий дух наших хлопців:
 
* Хлопці виконують свій обов’язок перед країною і захищають усіх нас та наші цінності. Обов’язок кожного українця – допомогти воякам нести цю службу, підтримати всім необхідним, висловити свою повагу й вдячність за їхню відданість і самопожертву заради нації, - зауважив колишній наставник національної команди України Мирон Маркевич.
 
Основну роботу щодо збору гуманітарної допомоги нашим воякам здійснив Фонд Романа Зозулі «Народна Армія», яку в цьому підтримали усі інші учасники поїздки в зону АТО. Заздалегідь поцікавившись у військових, що саме є найбільш необхідним дня них, футбольні волонтери зібрали повний вантажний мікроавтобус питної води, предметів гігієни, харчових наборів, цигарок. Також прихопили чимало футбольної атрибутики – ігрові футболки збірників Романа Зозулі та Артема Федецького, матчеві вимпели національної команди, клубні вимпели ФК «Дніпро», шарфики збірної та клубу, в тому числі з фіналу Ліги Європи УЄФА. Особливе місце серед сувенірів займали ігрові м’ячі з фіналу Ліги Європи з автографами наших фіналістів та ігрові м’ячі із зображенням емблеми ФФУ.

 
Розпочавши волонтерський вояж о 8-ій ранку з Дніпропетровська, два мікроавтобуси дісталися кордону Донецької та Запорізької областей за чотири з половиною години. Просуваючись далі у колоні Державної Прикордонної служби, волонтери відвідали Донецький прикордонний загін у місті Маріуполі, після чого неодноразово побували неподалік лінії фронту - у підрозділах ДПСУ у селах Зоря, Сартана, Привражне, Гнутове. Крім того, футбольні візитери зупинялися на блок-постах, де несуть службу українські військові.
 
Для наших вояків зустріч з героями футбольного сезону стала приємною несподіванкою і справжньою віддушиною у непростій та ризикованій місії, яку вони виконують для України. Щирі усмішки та жваве обговорення перепитій нещодавніх футбольних баталій не залишали сумнівів у тому, що цей день і воєнні, і спортсмени запам’ятають на все життя. У ці ж дні українських вояків відвідав і гурт «НЕМО», який додав позитивних емоцій хлопцям на фронтів концертами упродовж двох днів поспіль. До речі, концерти відбувалися у селах Зоря і Сартана і зібрали велике число місцевих мешканців.








 
Прикордонники віддячили волонтерам смачною фронтовою вечерею та відзнакою начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби (без малого 200 прикордонників три тижні тому були переведені до Маріуполя з Львівського прикордонного загону). Та головною подякою і для тренерів, і для футболістів, і для військових стало взаємне побажання спільної Української Перемоги у боротьбі за свою землю і свою незалежність.











 
О.Гливинський
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
shpachok54
Честь і хвала. Молодці хлопці!
BekXan
Браво ребята.Зозуле просто мега респект !
KovalenkoSM
Чому Ракитського не взяли?
airwolf77
Держитесь Украинские Воины ! Победили Гитлера,победим и какое то пуйло,и его орду-паРашу,мы не крохотные грузины и чечены(хотя даже нохчи победили в 1-ой войне 1994-1996гг,ФАКТИЩЕ) ! даже по своим потерям на Донбассе- 35тыс .убитыми, паРаша переплюнула Афган и Чечню вместе взятые ! СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА ! СМЕРТЬ паРашным оккупантам !
rno555
тепер черга команд фірташа та ахметова- та чи готові до такого чи тільки - ля-ля
allan_donetskiy
Спасибо, парни! Мы это очень ценим.
Dyadya Vitya
Ох скільки бурятів на сайт забігло! А мужики молодці !!!
vadek81
Красуни! Так має бути. Де інші наші футболісти і спортсмени?
vovaz1991
Українські збірники підтримали бійців у зоні АТО
------------------------------------------------------------
Молодці звичайно але назва трішки не підходяща. Чому не гравці Дніпра відвідали військових?! Так, реклама на таких подіях це я вважаю неправильно але можливо це буде стимулом для інших: Ярмоли, Худобяка, Громова, Хомчановського, Степепаненка...
Futsaltyrist
Ахахах,Зозуля танкіст - прікол)Зозуля веселить)молодці !!!
Tka4enko_85
А что кроты? НУ понятно. Вперед Фенербахче.
Xian
Пора всем повестки выписать, раз так за Украину радеют!