Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1771
0

ЙОВИЧЕВИЧ: «В тяжелых условиях формируется командный дух»

Наставник «Карпат» подвел итог словенских сборов

Після чергової перемоги на словенських зборах Ігор Йовічевіч оцінив дії команди під час матчу проти ФК «Сараєво».

«Всі ми відчули на собі ті умови, в яких довелося працювати команді. Зрештою, важко було і нам, і боснійцям. Звичайно, не було того темпу, що відповідав би вимогам вищої ліги, але попри це команда показала те, що нас задовольнило. Скажу, що хлопці – молодці, вони дотерпіли і показали характер. У таких умовах формується командний дух. А окрім цього під час матчу ми бачили дуже цікаві і приємні моменти, тож можемо повертатися додому у доброму настрої».

«Новотрясов в атаці? (сміється)... Ні, не будемо повторювати Балажіца. Хоча, знаєте, видно було, що Артур має задатки виконувати інтелектуальні рухи, що характерні для нападника. Він зробив третій гол, коли забивав Олексій Гуцуляк. Ми просто хотіли трішки освіжити гру, дати відпочити Худоб’яку і Кожанову. Свідомо це зробили».

«Денис Кожанов показав і бажання, і швидкість, а окрім того, він терпів. Ми ж знаємо, що він пропустив найважливіший період і не працював над швидкісною витривалістю. Але ж вибачте мене, отой пас на Худоб’яка... Я вважаю, що це дуже високий рівень майстерності».

«Загалом умови на зборах у нас були просто чудові. Цього разу Словенія дала нам всі необхідні умови для повноцінної підготовки. Організатори готові були нам допомогти у будь-якому питанні. Готель комфортний, чистий, харчування на найвищому рівні. А головне, що команда з бажанням працювала, бо добре знала – на кожну позицію є конкурент. Важливо було й те, що ми мали ексклюзивне поле, де крім нас ніхто не тренувався. Це все ми отримали завдяки здібностям спортивного директора Юрія Беня та сприяння організаторів. Та й матчі ми проводили у Кршко, де газон такої якості, яку й в Україні зустрінеш не часто» – підсумував Ігор Йовічевіч.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.