Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2010
1

ПАВЕЛКО: «От визита в УЕФА только положительные впечатления»

Президент ФФУ встретился с Мишелем Платини

ПАВЕЛКО: «От визита в УЕФА только положительные впечатления»

Керманич ФФУ Андрій Павелко та генеральний секретар Володимир Генінсон провели переговори у Ньоні з президентом УЄФА Мішелем Платіні та провідними функціонерами УЄФА по роботі з національними асоціаціями.

«Від цього візиту у мене залишилися чудові враження, - сказав Андрій Павелко UEFA.org. - У футболі УЄФА - наш дім, і самі ми є частиною європейської футбольної родини».

«У першу чергу, я знову подякував УЄФА за надане Україні та Польщі право прийняти Євро-2012. Цей крок призвів до величезного імпульсу для розвитку футболу в нашій країні. Тут, у Ньоні, ми зрозуміли, в якому напрямку повинен рухатися футбол як на міжнародному, так і на національному рівнях, і де ми можемо розраховувати на підтримку УЄФА в процесі реалізації наших регіональних і загальнодержавних футбольних проектів», - додав він.

Павелко відзначив важливість допомоги Україні з боку УЄФА в рамках програми HatTrick. «Вважаю, що ця програма - один з кращих видів підтримки для України та інших національних асоціацій в Європі, - підкреслив президент ФФУ. - Сьогодні більше, ніж будь-коли раніше, необхідно вирішувати завдання, пов'язані з інфраструктурою, а саме - будувати стадіони та встановлювати штучні поля. Завдяки програмі HatTrick у дітей в Україні з'явилася можливість грати на сучасних штучних покриттях».

Робота в Україні ведеться у напрямку децентралізації: прийняття рішень в сфері розвитку футболу відбувається на регіональному рівні. Крім того, ФФУ спільно з УЄФА веде боротьбу з договірними матчами. «Одне з наших головних завдань - боротьба з цим злом, починаючи з аматорського і юнацького футболу і закінчуючи професіональними лігами, - зауважив Павелко. - Ми беремо приклад з УЄФА, тому ми маємо можливість ефективно боротися з однією з головних проблем у футболі. Законопроекти вже знаходяться у Верховній Раді України, вони покликані зробити так, щоб ці заходи в рамках кампанії стали ефективними».

Чи має Павелко якусь особливу мрію щодо українського футболу? «Моя головна мета як людини, яка народилася в Україні і живе тут, зробити так, щоб у наших дітей була можливість грати у футбол, радувати батьків, бути спортивними, здоровими та успішними завдяки футболу, насолоджуватися життям і грою, а також радіти перемогам разом зі своїми командами», - сказав Павелко.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 26 апреля
Футбол | 26 апреля 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 26 апреля

Важные события во всех видах спорта совместно от Sport.ua и GGBET

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 5
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alegofich
Платіні прямо із бані привезли