Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2609
0

Олег ФЕДОРЧУК: «Испания - это лучший выбор для Коноплянки»

Наставник ФК «Полтава» - о трансфере Евгения Коноплянки в «Севилью»

Олег ФЕДОРЧУК: «Испания - это лучший выбор для Коноплянки»
Тренер «Полтави» Олег Федорчук прокоментував перехід до іспанської «Севільї» півзахисника збірної України Євгена Коноплянки.
 
«Кращого вибору для Жені Коноплянки ніж іспанський чемпіонат важко уявити, – каже тренер «Полтави» 54-річний Олег Федорчук Коментує перехід Євгена до іспанської «Севільї». – Це першість для таких як Коноплянка і Ярмоленко – швидких, різких, технічних гравців. Тут можна легко проявити свої індивідуальні якості. Інша справа – Англія. Коли велися розмови про «Тоттенхем» чи «Ліверпуль», я важко уявляв, що в цій країні робитиме Євген. Там не заграли такі монстри як Михайличенко, Шевченко, Ребров. В Англії Жені було би некомфортно».
 
Федорчук вважає, що успіх Коноплянки в «Севільї» напряму залежатиме від двох речей.
 
«Перше: чи вистачить у тренера терпіння дочекатися, коли новачок проявить всі свої найкращі якості. Друге: від волі самого гравця. Всі без винятку новачки важко входять у новий клуб, нову країну, новий чемпіонат. Інший ритм життя, інша мова, інші цінності. Але згадаймо, що гравці зі схожим менталітетом – росіяни Мостовой, Онопко, Карпін зуміли проявити себе саме в Іспанії. Тобто гірші стартові умови для Коноплянки могли би бути, але кращі – навряд. Плюс тренер Унаї Емері не з чуток знайомий із гравцями зі Східної Європи. Гадаю, в Коноплянки все вдасться. Нехай не відразу, але цей гравець обов'язково стане успішним у «Севільї».
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.