Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 июля 2015, 20:23
1970
1

Александрия разгромила кировоградскую Зирку

Подопечные Владимира Шарана забили в ворота соперников три безответных мяча

| Обновлено 01 июля 2015, 20:23
1970
1
Александрия разгромила кировоградскую Зирку
fco.com.ua

Сьогодні олександрійці проводили свій черговий спаринг в рамках підготовки до 25-го чемпіонату серед команд Прем'єр-ліги проти кіровоградської «Зірки». Зустрічі цих колективів завжди носять принциповий характер, як в офіційних, так і в контрольних матчах. Звітна зустріч не стала винятком, в якій наші футболісти одержали переконливу перемогу – 3:0. Варто зазначити, що в першому таймі підопічні В.Шарана задали дуже швидкий темп гри, який підтримували до перерви. Швидкі атаки трьохкольорових флангами, на вістрі яких були активні В.Грицук, Ю.Коломоєць та А.Полярус,  носили надзвичайно загрозливий характер захисним редутам гостей. Наші земляки швидко переходили від оборони в атаку, добре комбінували в штрафному майданчику кіровоградців і створювали безліч моментів. Футболісти «Зірки» не були готові до такого розвитку подій, не встигаючи за олександрійцями, припускалися помилок, які призвели до пропущених голів. Рахунок в матчі відкрив В.Грицук на 6-й хвилині. Після навісу С.Микицея з правого флангу, Василь пробив головою під поперечину – 1:0. Пройшло десять хвилин, як кіровоградці пропускають ще один гол. Після передачі Ю.Коломойця низом А.Сухоцький випередив захисників «Зірки» і відправляє м’яч в сітку воріт. Приємне враження в першому таймі справили потенційні новачки команди М.Козак і Є.Морозенко, та А.Полярус, з яким вже підписано контракт. Загалом, якщо підсумовувати перший тайм, то можна сказати одне – олександрійців всі 45 хвилин тримали ворота кіровоградців в напрузі, а наші гості – віддавали всі сили на командний захист.

В другому таймі, наші земляки діяли менш агресивно, забезпечивши гандикап в два м'ячі ще в першій половині зустрічі, але все одно при найменшій нагоді йшли в атаку. На 53-й хвилині трьохкольорові заробили право на виконання кутового, який вони реалізували в забитий гол. Після подачі А.Голенкова в штрафний майданчик та скидки головою В.Пономаря на лінію карної зони О.Буличов потужно пробив у незахищений кут воріт – 3:0. Хороші можливості збільшити рахунок в матчі мали В.Пономар, О.Гуськов, С.Старенький, але в усіх випадках їм то не вистачало точності, то голкіпер грав надійно. Слід віддати належне гравцям «Зірки», які не опускали руки і шукали щастя біля воріт «Олександрії», завдавши кілька небезпечних ударів, які вдало парирував голкіпер Д.Рудик.

Нагадаємо, що наступні контрольні матчі футболісти «Олександрії» проведуть 3-го липня проти ФК «Гірник – Спорт» (Комсомольськ) на центральному стадіоні о 16-00, а з МФК «Миколаїв» о 18-00 на стадіоні «Ніка+».

ФК «Олександрія» - «Зірка» (Кіровоград) – 3:0
Голи: В.Грицук (6), А.Сухоцький (16), О.Буличов (53)

«Олександрія»: Новак, Микицей, Шендрік, Басов, Сухоцький, Полярус, Козак, Степанюк, Морозенко, Грицук – к/к, Коломоєць.
2-й тайм: Леванідов (Рудик, 76), Пономар, Леонов (Іващенко, 76), Банада, Запорожан – к/к, Ломко, Чорній, Голенков, Старенький, Чеботаєв, Буличов (Гуськов, 76).
«Зірка»: Поштаренко (Льопка, 71), Ковальов, новачок (Б.Баранаць, 46), Допілка – к/к (Бочкур, 61), Бацула (Збунь, 74), Кучеренко, Лупашко (Керножицький, 74), Акименко (Г.Баранець, 46), Щедрий (Фатєєв, 61), Мостовой (Бочак, 74), Локтіонов (Деребчинський, 55).Гол.тренер – С.Лавриненко

Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 4
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
airwolf77
Углекопы, мощно !