Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 июня 2015, 07:43
2964
0

Динамо в Австрии: горная пробежка

Киевская команда провела первую тренировку на австрийском сборе

| Обновлено 30 июня 2015, 07:43
2964
0
Динамо в Австрии: горная пробежка

Ввечері дня прибуття до Австрії гравців київського «Динамо» вже очікувало перше тренування.

Слід сказати, що це тренування було не втягуючим, як зазвичай це буває у перший день збору, а повноцінним.

Почали з гірської пробіжки

О п’ятій годині вечора, після установки у готелі, команда вирушила на добре знайомий по попереднім австрійським зборам футбольний тренувальний центр у Лойташі. Там на гравців вже очікували місцеві дітлахи, які, побачивши, як динамівські адміністратори розставляють фішки на полі та готують інше спорядження, з нетерпінням очікували на приїзд футболістів. Ці діти грають на розташованому на території тренувального центру невеликому полі, і кожен рік влітку з захопленням стежать за тренувальним процесом «біло-синіх». Один із них навіть був вдягнений в футболку київського «Динамо». Найбільше уваги дітлахи приділяли свому співвітчизнику, Алексу Драговичу, який залюбки згодився на невелику автограф-сесію. 

Перше, що впало в очі по прибутті – це газон ідеальної якості. Це і не дивно, адже, як ми вже писали, цілий місяць поле готували до приїзду динамівців, і на нього не ступала нога жодної людини. Проте перед тим, як приступити до роботи безпосередньо на футбольному полі, гравці слідом за тренером з фізичної підготовки Віталієм Кулибою відправилися на пробіжку, маршрут якої пролягав лісною стежкою уздовж гори, розташованої прямо поруч із футбольним центром.

Повний контроль навантажень

Перед початком тренування керівник наукової групи Олександр Козлов роздав кожному гравцеві спеціальні майки із датчиками, які футболісти вдягли під тренувальну форму. Ця практика вже не нова – на попередніх зборах подібні датчики вже використовувалися. Проте на цих зборах використовуватиметься ще більш досконала технологія – відтепер дані по кожному футболісту під час тренування збираються системою miCoach Elite від компанії Adidas. Дані у реальному часі по бездротовій мережі поступають на центральний комп’ютер, а відображаються на приєднаному до нього планшеті. Це надає змогу відслідковувати пульс футболіста, відстань, яку він подолав, швидкість переміщень, прискорення та інші дані.

Завершивши пробіжку, гравці почали працювати на полі – за традиційною розминкою слідувала гра у квадратах під керівництвом головного тренера, Сергія Реброва. Ці вправи чергувалися зі спеціальними біговими вправами та вправами для тренування м’язів-стабілізаторів.

Разом з гравцями, які прилетіли на збір із Києва, до тренування одразу приступили легіонери, які добиралися до місця проведення збору самостійно. Одразу влилися у тренувальний процес і новачки. «Як тебе можна скорочено звати на полі? ПЕтро?» - запитав Рауль Ріанчо у Радослава Петровича. «Так, Петро – чудово!» - відповів Радослав, піднявши великий палець угору.

В Австрії до команди в понеділок доєдналися Домагой Віда, Віторіну Антунеш, Александар Драгович, Мігель та Жуніор Мораес. Завтра до табору приєднається Джермейн Ленс, а у середу – Юнес Беланда та Дьємерсі Мбокані, після чого вся команда буде в зборі. Дьємерсі спочатку має пройти медобстеження у Києві, а у житті Юнеса, нагадаємо, в суботу сталася дуже важлива подія – народження доньки, і клуб пішов йому назустріч, дозволивши затриматися у столиці України на два дні.

Сприяють насиченій роботі у австрійських Альпах і погодні умови. Австрія зустріла команду приблизно такою погодою, яка панувала у Києві в останні дні, тільки без дощу, тому жодної акліматизації не знадобилося. Надалі до кінця тижня за прогнозами синоптиків погода у Тиролі буде ще кращою – сонячною та теплою, стовпчики термометрів вдень сягатимуть позначки у 30 градусів.

Заняття на будь-який смак

Вечірній час після тренування перед вечерею гравці провели на власний розсуд. Приміром затятий фанат баскетболу та ліги NBA Мігель Велозу відправився на баскетбольний майданчик, яким, так само, як і тенісними кортами, обладнаний готель, покидати м’яча у кільце. Дехто продовжував працювати над своєю фізичною готовністю, як Віторіну Антунеш і Жуніор Мораэс, які здійснили вечірню пробіжку у лісі під керівництвом Віталія Кулиби. Інші гравці відновлювали сили після насиченого перельотом і тренуванням дня у спа-центрі готелю.

Так завершився перший день перебування команди на тренувальному зборі. 

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс
Футбол | 23 апреля 2024, 23:59 37
Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс

Команда Артеты праздновала самую крупную победу в истории отношений между этими коллективами

Турнирная таблица УПЛ. Шахтер гарантировал себе еврокубки
Футбол | 23 апреля 2024, 06:30 30
Турнирная таблица УПЛ. Шахтер гарантировал себе еврокубки

Горняки могут выйти напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.