Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2903
6

Тренер Нивы: «Нам нужен забивной нападающий»

Роман Толочко рассказал про подготовку к новому сезону

Головний тренер футбольного клубу «Нива» Роман Толочко розповів клубному сайту про перебіг підготовки до нового сезону.

— Романе Любомировичу, вже більше тижня «Нива» тренується у рамках тренувальних зборів. Оцініть хід підготовки до сезону.
— Збори проходять у нормальному режимі, ми маємо всі умови для повноцінної підготовки. Я дуже задоволений відношенням футболістів до роботи, адже всі стараються викладатися максимально. Звісно, тренування у дворазовому режимі це важко, але поки всі справляються із цими навантаженнями. Днями ми провели товариську гру проти донецького «Олімпіка» і я теж задоволений тим, як гравці віднеслися до цього матчу. Незважаючи на тривалий переїзд команда проявила себе із кращої сторони, навіть перебуваючи під навантаженням.

— Чи відбулися кадрові зміни після спарингу з донеччанами?
— Так. Після цієї гри нас покинув один з гравців, який перебував на перегляді. Ця гра з таким суперником дала тренерському штабу чимало інформації. У вівторок (30 червня — прим.) ми проведемо ще один спаринг і, можливо, ще хтось з гравців нашу команду залишить. Адже плануємо запрошувати на оглядини ще кілька футболістів.

— Є гравці, яких тренерський штаб точно хоче бачити у команді?
— Звісно, кілька таких футболістів вже є. Новий контракт з клубом нещодавно підписав досвідчений Олег Керчу. Є ще кілька футболістів на яких ми розраховуємо, але поки з ними контракти ще не підписані. Проте кістяк команди поступово формується. Є футболісти навколо яких ми будемо будувати команду до початку нового сезону.

— Які позиції плануєте підсилювати?
— Перш за все нам потрібен забивний нападник. Буде на перегляді у нас ще центральний захисник. Хочеться запросити гравця і у опорну зону. Тобто, потрібно підсилювати центральну вісь. Буде добре, якщо у команді складеться здорова конкуренція.

— Крім найближчого спарингу зі «Скалою», скільки ще ігор планує провести «Нива»?
— Згодом поїдемо на товариську гру у Ковель, а також зіграємо у Львові. Окрім цього, у планах є ще два товариські матчі. Звісно, шукатимемо сильних суперників. Можливо, вдасться зіграти із луцькою «Волинню». Після гри у Ковелі в нас закінчиться перший цикл навчально-тренувальних зборів. Дамо команді 2-3 дні відпочинку, а тоді розпочнемо другий цикл.

Источник ФК Нива Тр
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vladsheva
стаття... ПРО ЯКУ НИВУ ТУТ??????? Вінницьку??? Тернопільську???))) Зло...
DimKaVS
Гладкий..
Brian10
Милевский как раз был бы кстати. Нива его уровень.
thrasher1990
Игуаин