Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
2223
0

Сборная Украины готовится к матчу против Новой Зеландии

Юношеская сборная Украины тренируется на полях Окленда

Сборная Украины готовится к матчу против Новой Зеландии
На третій день перебування в Новій Зеландії українська збірна розпочала цілеспрямовану підготовку до стартової гри чемпіонату світу, в якій нашій молоді протистоятимуть господарі турніру.
 
Якщо в середу і четвер підопічні Олександра Петракова обмежилися проведенням одного заняття, то до сьогоднішнього розпорядку увійшли два насичені тренування – денне і вечірнє.
 
Різка зміна часових поясів (Нова Зеландія «випереджає» Україну на 9 годин) дається взнаки, й деякі хлопці, за словами лікарів, відчувають це на собі особливо гостро. Як би там не було, в тренувальному процесі беруть участь всі футболісти, серед яких, на щастя, немає травмованих.
 
Ми вже відзначали, що якість поля, на якому займаються українці, і яке належить одному з місцевих клубів, м’яко кажучи, не вражає. Однак з 26-го числа підготовка учасників чемпіонату світу проходитиме під патронатом ФІФА, а значить, кожна команда зможе розраховувати на ліпші умови для тренувань – в тому числі, й на задіяних у турнірі стадіонах. Тоді ж, у вівторок, наша збірна переїде до іншого готелю, заброньованого для неї організаторами.
 
Завтра «синьо-жовті» проведуть лише одне – ранкове - тренування. Полегшений суботній розклад обумовлений не найкращим прогнозом погоди, згідно з яким Окленд ось-ось мають накрити дощі, а у неділю нашій команді належить провести спаринг з Уругваєм. Для «синьо-жовтих» цей поєдинок стане генеральною репетицією, адже регламент чемпіонату забороняє учасникам проводити товариські ігри на тижні, що передує турніру.
 
Нагадаємо, що збірна України візьме участь у матчі-відкритті ЧС-2015, в якому 30-го числа зустрінеться з командою Нової Зеландії на полі 25-тисячного «Норт Харбор Стедіум» в Окленді.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.