Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 28 апреля 2015, 16:44
3052
11

Роман ЗОЗУЛЯ: «Если не мы, то кто поможет военным?»

Форвард «Днепра» создал благотворительный фонд

| Обновлено 28 апреля 2015, 16:44
3052
11
Роман ЗОЗУЛЯ: «Если не мы, то кто поможет военным?»

Заради допомоги військовим форвард «Дніпра» Роман Зозуля, відомий прохолодними відносинами з журналістами, наважився на прес-конференцію де пообіцяв допомагати українським військовим до самої перемоги.

Про це він заявив 28 квітня під час презентації Фонду «Народна армія», який було створено спільно з ультрас «Дніпра» та волонтерами.

За словами Зозулі, «якщо не ми, то хто тоді допоможе нашим військовим. Запевняю вас, ми їх не залишимо, руки в нас не опустяться, будемо чекати їх з перемогою».

Окрім того Зозуля зазначив, що йому достеменно невідомо, як допомагають інші футболісти нашим військовим. Конкретно його Фонду допомагає головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич.

Один з лідерів ультрасів Владислав Тітарев заявив, що Роман Зозуля найбільше опікувався цим Фондом, а необхідність його створення була зумовлена необхідністю юридичного оформлення для того, щоб підприємства могли перераховувати кошти.

«Рома, мені здається, більше всіх горів нас об'єднати. До цього ми в основному допомагали 25-й бригаді ВДВ і 3 полку спецназу.Всі боялися зими, але ми її пережили і зараз йде, так би мовити літня кампанія. Зараз пішла 4 хвиля мобілізації, основна потреба - це форма, літні берци, футболки. Зараз міняють речове забезпечення в Києві, але це, як ви знаєте, йде все дуже повільно. араз у нас перше завдання - переодягнути, перевзути людей, які знаходяться в зоні АТО, і відновити тих, кого вже звільнили, і тих, хто проходить лікування в Дніпропетровську», - пояснив лідер «ультрас» більше відомий за прізвиськом Кузьміч.

За словами футболіста, наразі українські військові найбільш потребують літньої форми, зокрема - футболки, літні берці. Крім того, в військовому шпиталі Дніпропетровська проводиться ремонт, який теж потребує значних фінансових вливань.

Як відомо, Роман Зозуля переживає складний період відновлення після складної травми коліна, отриманої у матчі збірних України та Іспанії. За прогнозами медиків, він не зможе грати ще від 6 до 8 місяців.

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
oskarshamn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
FC Dnipro (FCDD) - FC Liverpool
Воюет не та мразь которая кричит ДНР, а воюют российские военные! Если бы воевала та мразь, то конфликта бы и небыло! Оставили бы их в покое и дали то, чего они так хотят (Чемодан-вокзал-Россия) Порошенко и сейчас говорит: Давайте проводите референдум, но только по законам Украины! И если там все будет по закону, то живите себе где хотите! Только не надо писать, что военных России там нет! Доказательств уже выше крыши, что они там есть! Танки, грады, буки, стрела, ПВО и прочее (Это по твоему все недовольные дончане в киоске купили)..?
FC Dnipro (FCDD) - FC Liverpool
Люди пенсии то зарабатывали, ничего против не имею! Но если теперь те люди топтают флаг страны, кричат "Украина фашисты" и прославляют там ДНР, то это уже государственная измена! Надеюсь не нужно говорить, что делают с предателями родинами? У них отбираеться все имущество, их лишаеться работы, пенсий и прочего, и сажают лет так на 20 за измену родине! Я не пойму одного: Ну если Украина фашисты, тут едят детей (По словам ватников) тут все так плохо а Россия вообще крутая страна, то чего вся эта мразь сидит тут и ждет от Украины пенсий и зарплат"? Почему не свалит в любимую ими Россию?
Александр Шевченко
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
makas11
я про то что деньги для судьи швецова могли и на раненых потратить)
Bandera.Lviv
КРАСЕНЬ!
makas11
А пока Динамо и шахтер воюют за лигочемпионовские деньги...игрок Днепра помогает украинцам))))
carlhorst
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил