Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 апреля 2015, 12:12
2779
1

Йожеф САБО: «Главное, чтобы судья не наложил в штаны»

Специалист поделился ожиданиями от противостояния «Шахтера» и «Динамо»

| Обновлено 26 апреля 2015, 12:12
2779
1
Йожеф САБО: «Главное, чтобы судья не наложил в штаны»

Фактор «Арени Львів»

У передматчевій розстановці сил, найперше, хотілося би зазначити, що «Шахтар» матиме перевагу. У той час, як «гірники» будуть відпочивати, кияни проведуть дуже складний матч проти «Фіорентини». Певна річ, це позначиться на психологічному та фізичному стані підопічних Реброва. Із іншого боку, зустріч проходитиме фактично на нейтральному полі у Львові, тож іще запитання, за кого саме вболіватиме тамтешня торсида. І маю сказати, фактор свого поля в даному випадку має суттєве значення, бо підтримка 12-го гравця нерідко впливала на долі поєдинків. Варто лише поглянути на «Динамо», котре в Лізі Європи на переповненому «Олімпійському» здобувало впевнені перемоги над «Генгамом» і «Евертоном». Окрім того, динамівці матимуть на відновлення всього два дні, що дуже мало. У такому випадку гравцям «Динамо» потрібно буде показати всі свої найкращі якості: майстерність, техніку, характер. Інакше нинішній «Шахтар» киянам не здолати. На сьогодні донецький колектив перебуває у чудовій формі, й «гірники» розуміють, що програвати їм в жодному разі не можна. За великим рахунком, тільки перемога залишає «помаранчево-чорним» шанси на продовження боротьби за чемпіонство.

Справедлива Феміда

Багато залежатиме також і від того, яка суддівська бригада обслуговуватиме цей матч. Аби головний рефері не наклав у штанці ще до початку гри, й не було такої ганьби, як це трапилося в матчах за участі Шевцова та Скрипака. Шевцов своїми бездарними діями виключив одного з лідерів столичного клубу Ярмоленка: коли Шуст ішов у відбір, Андрій стояв уже спиною до воріт, і просто так упасти не міг. Кожна людина, якщо підставити їй підніжку, впаде. Тому, сподіваюся, компетентні органи розберуться у ситуації й анулюють попередження Андрію.

Сильні сторони «Динамо»

У останньому матчі чемпіонату Кравець фактично врятував гру для свого клубу, забивши два хороші, трудові м’ячі. Помітно, що Артем наразі перебуває у хорошій формі, й, скоріше за все, саме на нього зробить ставку Сергій Ребров. Зрештою, багато чого залежатиме від поєдинку в Лізі Європи: якщо хтось із основних виконавців травмується, керманичу киян доведеться ламати голову над тим, ким їх замінити. Наприклад, на сьогодні не зможе грати Ярмоленко, певне, місце у старті займе Гусєв. Також очікую на появу двох опорників — Сидорчука та Рибалку. Місце на правому фланзі має зайняти Ленс, атакувального ж півзахисника зіграє Беланда. Щодо захисту, то тут є питання. Драгович, пропустивши матч з флорентійцями, з’явиться у старті. Пару йому складе Хачериді. А ось кого Ребров поставить на флангах — загадка. Даніло Сілва через перебір жовтих карток зіграти не зможе, а стан здоров’я лівого вінгера Антунеша наразі не відомий. Отож шанс «Динамо» — в атаці.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
brianjennings
Вот прикиньте как "хорошо" чувствует себя судья матча после прочтения таких комментариев по настоящему выдающихся футболистов прошлого и "экспертов" настоящего. К судье отношение как к собаке. Что же от него тогда требовать можно? Так вот дорогой Фежой Обас! Сри сам себе в штаны и другим давать советы по этой теме не нужно, хоть ты и эксперт, но все же не господь Бог!