Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
8394
5

Григорій КОЗЛОВСЬКИЙ:Алієв? Давайте почекаємо ще кілька днів

Президент винниківського «Руху» про можливий перехід Олександра Алієва в свою команду

Григорій КОЗЛОВСЬКИЙ:Алієв? Давайте почекаємо ще кілька днів

- Григорію Петровичу, чи буде грати у Винниках Олександр Алієв?
- Давайте ще трішки почекаємо. Якщо Олександр вийде на поле у футболці «Руху», тоді скажемо, що він – гравець нашої команди. До цих пір ці чутки  коментувати, мабуть, не коректно.

- Перехід Алієва у «Рух» це чутки чи ведуться перемовини з футболістом?
- До тих пір поки гравець не одягнув нашу футболку, це чутки. Давайте залишимо інтригу ще на кілька днів (сміється).

- «Рух» зацікавлений у послугах Алієва?
- Дуже. Олександр – цікавий і кваліфікований футболіст. Нам хотілося б, що він грав у нашій команді. Утім, в Україні багато президентів мріють, щоб він грав у їхній команді, проте де він буде грати, покаже лише час.

- Чи спілкувалися з Алієвим на тему переходу у «Рух»?
- З багатьма футболістами спілкуюся, але це ще не означає, що усі вони будуть грати у нашій команді. Багатьох футболістів хотіли бачити у нашій команді перед сезоном. Перемовини – процес довгий, тривалий і не завжди з хеппі-ендом.

- Звідки в обласної команди з’явилися амбіції запросити футболіста, який вважається зіркою українського футболу?
- Амбіцій у нашого клубу немає. Якби у нас були амбіції, ми грали в другій, першій та, можливо, у вищій лізі. «Рух» - маленька і горда команда з Львівщини, яка грає у футбол заради любові, і не більше того.

- Нікому не секрет, що Алієв потребує певних фінансових вкладень, зарплату.
- Можливо, дамо собі раду (сміється). Якщо Олександр захоче грати у нас, і так воно станеться, то… Це процес перемовин, побачимо як воно буде.

- Розкажіть про Вашу команду…
- Наша команда належить місту Винники. Тут хороші і славні традиції. Винники – край, який обдарований футбольними талантами. Це місто має хорошу ауру для футболу. Ініціатором створення команди був я та Мирон Маркевич. Ми – два власники, які народилися в один день (1 лютого – Авт.). У нас виникла така ідея і ми розділили свої функції. Мирон Маркевич створив хорошу дитячу футбольну школу, якою займається особисто. У стадіон у Винниках вкладає кошти, робить його максимально сучасним. Особисто я займаюся дорослою командою. Наша команда прославляє наше місто, яке ми насправді любимо. Зерно, яке сьогодні почало давати плоди, ще раніше посіяв батько Мирона Маркевича – Богдан. Він був фанатично закоханий у цей вид спорту.

- Які завдання на перспективу у Вас пов’язані з командою «Рух»? У зв’язку з негативними змінами в українському футболі Ваша команда однозначно могла б грати за рівнем вище, аніж чемпіонат області. Чимало гравців «Руху» грали на найвищому рівні в Україні.
- Насамперед скажу, що у нашому футболі не відбуваються негативні тенденції. У нашому футболі почало відбуватися те, що мало бути ще у дев’яностих. У нас був штучно запліднений розвиток футболу. Це було через неоправдані фінансові витрати та амбіції людей, які швидко стали багатими. Такий результат був очікуваний. Футбол має розвиватися поступово. Зрештою, так як він розвивається у Чехії, Словаччині. Зараз почало відбуватися те, що мало бути раніше. Якщо будуть грати наші хлопці, то через 7-8 років ми отримаємо чемпіонат хорошої якості і сильну національну збірну.

- Чи бачите «Рух» у Прем’єр-лізі, скажімо, через 7-8 років?
- Не знаю. Усе в Божих руках. В житті усе можливо.

- Вам особисто хотілося б вирватися з обласного чемпіонату і піти щаблями вгору?
- Звісно, хочеться свої сили спробувати і з іншими командами. При можливості граємо товариські матчі з командами Прем’єр-ліги. От нещодавно грали з «Карпатами», ще раніше - з «Металістом». Повірте, що їм не так просто з нами. Хочеться такі команди регулярно кусати, а не раз чи два в сезон. Цілі у нас є, амбіцій немає.

- Чому?
- У країні немає стабільності. Якби вона була, то ми б знали куди рухатися у житті та бізнесі. Якби це було, то можна б було щось будувати на кілька років наперед. Ми не знаємо чи буде у нас війна, чи ні, не знаємо що буде з гривнею, доларом… Насправді ми змінили свої пріоритети і своє бачення у житті. Дуже хочеться прославити Винники, однак усе в Божих руках.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 24
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

«Вы знаете, чей это клуб?» Раскрыта реакция Павелка на поражение Кривбасса
Футбол | 29 марта 2024, 12:46 0
«Вы знаете, чей это клуб?» Раскрыта реакция Павелка на поражение Кривбасса

Фемис Сагиров поделился интересной историей многолетней давности

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Сергій Лебідь
Лучше бы развивали свою детскую команду, чем платить в никуда!
oskarshamn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Dron
Амбіцій у нашого клубу немає
___________________
Тогда какой смысл приглашать Алиева и платить ему деньги??? Проще бесплатно пацанов набрать, которые на школьном стадионе мяч гоняют.