Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 апреля 2015, 19:03
2271
3

Денис МИРОШНИЧЕНКО: «Погорелый прыгнул Шведу в колено»

Игрок «Карпат» уверен, что вратарь «Металлиста» должен был быть удален

| Обновлено 20 апреля 2015, 19:03
2271
3
Денис МИРОШНИЧЕНКО: «Погорелый прыгнул Шведу в колено»

Правий захисник «Карпат» Денис Мірошніченко став кращим гравцем «зелено-білих» у Харкові, на думку львівських уболівальників. Принаймні, 32% опитаних на офіційному сайті клубу віддали свої голоси саме за гравця молодіжної збірної України...

«Проти «Металіста» був дуже цікавий і важкий матч. Насправді, нам було важко, зокрема через погоду і ранній час початку гри. Можливо, було помітно, що команди трішки задихнулися на полі. Окрім цього, не бракувало емоцій, всі ми билися до кінця і намагалися виграти. На жаль, нам знову трішки не пощастило, бо ми мали і забивати, і вигравати. «Металіст» зараз далеко не та команда, яка була після зборів, зараз вона вже виглядає цілісним колективом, у складі виступає багато досвідчених виконавців. Ми ж стараємося, працюємо, намагаємося вдосконалюватися».

«Звичайно, на початку гри ми мали отримати чисельну перевагу. Я не можу оцінювати дії арбітрів, це не компетенція гравців, але Погорілого було необхідно вилучати з поля. У тому епізоді була чиста червона картка, кіпер «Металіста» мало того, що відверто фолив, рятуючи свої ворота, ще й стрибнув ногами в коліно Шведу. Про що тут говорити?».

«Що сказав суддя? Своє рішення він мотивував присутністю крайнього захисника «Металіста», який начебто міг врятувати ситуацію. Я дозволю собі не коментувати його слова, це не наше діло. Але і в нас позаду Шведа був гравець. У будь-якому випадку, ми мали грати в більшості».

«Гра проти «Металіста» вже закінчилася, тепер ми готуємося до «Олімпіка». Звичайно, хочемо взяти реванш за прикру поразку в Києві. Я слідкую за донеччанами, знаю, що це хороша команда, яка попри те, що лише перший сезон грає у Прем’єр-лізі, набрала вже багато очок і наробила немало шуму. Тому у Львові буде цікава гра. Все ж ми не будемо підлаштовуватися під суперника. Тренер говорить нам грати лише у свій футбол, не залежно від того, хто наш опонент. Ми зробимо все заради перемоги» – підсумував Денис Мірошніченко.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 1
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

Куртуа, который не сыграет в Германии, поздравил Лунина с выходом на Евро
Футбол | 29 марта 2024, 05:47 0
Куртуа, который не сыграет в Германии, поздравил Лунина с выходом на Евро

Тибо оставил комментарий под постом Андрея в Instagram

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Balabuz серебряный
И я о том же...чего обсасывать одно и то же...давайте еще всеукраинский референдум проведем...красная-желтая....уже проехали...давайте Коноплянку продавать или Алиева в Рух...
metallist88
Неужели в стране проблем важнее нет? Идите на балет, там никто в стыки не идет. Обидели, лялечку, оторвали от сиси?
amiko63
Своє рішення він мотивував присутністю крайнього захисника «Металіста»- до чого тут присутність захисника, коли воротар діяв з небезпекою нанесення важкої травми ----- це пряма червона картка!!!