Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 апреля 2015, 15:13
9884
50

Металлист и Карпаты разошлись миром

В Харькове зрители забитых мячей не увидели

| Обновлено 24 апреля 2015, 15:13
9884
50
Металлист и Карпаты разошлись миром
metalist.ua, Металлист - Карпаты

В минулому турі обидва суперники завершили свої матчі з однаковими рахунками – нульовими нічиїми. У стартовому складі «Карпат» порівняно з грою проти «Ворскли» відбулася лише одна зміна: замість Новотрясова повернувся  в центр оборони капітан «левів» Гітченко, який відбув дискваліфікацію. Ігор Рахаєв теж вдався до однієї перестановки, і замість Бєсєдіна у стартову одинадцятку потрапив досвідчений Назаренко.

Вже у дебюті гри відбувся один з ключових моментів матчу. Швед, отримавши передачу з глибини поля, виходив на ударну позицію, але був грубо збитий капітаном «Металіста» Погорілим. Арбітр Скрипак, для якого це була перша гра у чемпіонатах як за участю «Металіста», так і «Карпат», обмежився лише жовтою карткою для воротаря «жовто-синіх». Таке рішення викликало невдоволення як гравців команди-гостей, так і наставника «Карпат» Ігора Йовічевіча, якого у підсумку було вилучено на трибуни стадіону.

Футболісти львівського клубу продовжували натиск на ворота господарів, і Погорілий у кидку спочатку рятує ворота після дальнього удару Страшкевича, а згодом і після «пострілу» Худоб’яка. Не вийшов завершальний удар сходу і в Кожанова, якому чудову передачу у штрафний зробив Швед. Міг відзначитись і молодий Кльоц, який сходу пробивав у ближній кут воріт, але Погорілий знову виявився в потрібному місці.

Гра поступово вирівнялася, але до серйозних небезпечних моментів біля воріт Мисака справа не доходила. Можна виділити хіба прорив лівим флангом Болбата, який пробив у руки воротареві. Згодом Страшкевич на лінії штрафного «видряпав» м’яч у екс-карпатівця Іщенка, який згодом зумів виправити свою помилку, відбивши удар Худоб’яка.

Під час перерви в роздягальні «Металіста» відбулвся, мабуть, серйозний «розбір польотів», і другий тайм вже активніше розпочали господарі поля, у складі яких на полі вийшов свіжий Бєсєдін. У дебюті другої половини поєдинку небезпечно пробив з флангу Прийомов, але у ворота не влучив. «Жовто-сині» продовжували трохи більше контролювати м’яч, але до гольових моментів справа не доходила.

Ігрових єдиноборств та зіткнень не бракувало і,  як наслідок, Юрій Беньо, який замість Ігора Йовічевіча керував діями «Карпат», зробив другу вимушену заміну, випустивши на поле Даушвілі замість Кльоца. До речі, для грузина це була перша у цьому році поява на полі в складі «зелено-білих». Згодом, накульгуючи, залишив поле і Кожанов, якого замінив не менш досвідчений Голодюк, який, до речі, відзначився голом в матчі суперників у першому колі у Львові, що нагадаємо завершився «голепадною» нічиєю - 3:3.

Під кінець матчу затяжна атака «Карпат» могла завершитись голом, але Погорілий зумів парирувати дальній удар Костевича і перевести м’яч на кутовий. Господарі теж не забарились з гольовим моментом, і Мисак двічі поспіль ліквідовує загрози після ударів Прийомова і Довгого. Міг вирішити долю матчу і Швед, але його удар прийшовся у Погорілого.

У підсумку, безпрограшна у чемпіонатах домашня серія «Металіста» проти «Карпат» збільшилася до 14 ігор: 8 перемог та 6 нічиїх. Натомість, перервалася загальна гольова серія харківського клуба у ворота львівського, яка з квітня 2003 року тривала 16 (!) ігор. До речі, востаннє матч цих суперників завершувався внічию 0:0 ще у липні 2001 року і також у Харкові.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Металлист» – «Карпаты» – 0:0 (0:0)

«Металлист»Сергей Погорелый, Дмитрий Рыжук, Евгений Селин, Николай Ищенко, Юрица Булят, Алексей Довгий, Кирилл Ковальчук (Давид Каядо, '62), Сергей Назаренко, Денис Кулаков (Артем Беседин, '46), Владимир Приемов, Сергей Болбат.

«Карпаты»Роман Мысак, Амбросий Чачуа, Андрей Гитченко, Владимир Костевич, Денис Мирошниченко, Игорь Пластун, Игорь Я. Худобяк, Дмитрий Клёц (Муртаз Даушвили, '71), Денис Кожанов (Олег Голодюк, '77), Вадим Страшкевич (Алексей Гуцуляк, '45+2), Марьян Швед.

Арбитр: Сергей Скрипак (Киев)

 Сергей Погорелый, 4. Алексей Довгий, 66. Евгений Селин, 73. Николай Ищенко, 90+4. - Андрей Гитченко, 4. Игорь Пластун, 50. Дмитрий Клёц, 52.

Удары (в створ): 7 (5) – 11 (6).
Угловые: 2 – 6.
Офсайды: 1 – 1.

Зрителей: 6 285
Оценка поля: 5
Честная игра: 7,000 - 6,000

МЕТАЛЛИСТ - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 48
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
toli0808
makas11, 19.04.2015 08:48
--------------------------------------------------
"Дiти, де нам попiр дiти?"
Шло бы ты и пердело лучше про свою одноимённую командишку...
Dmitry_Kogan
Щось тут стало дуже багато провокаторів, які сіють ворожнечу між вболівальниками.
Нічого не вийде.
Слава Україні!
makas11
да он не видел а гундосит)))оно не увидит что была игра прямой ногой в голеностоп оно не видело что львовянин обыграл харька на подступах к штрафной оно так же не видело подкупа МХ КЛ оно так же кричало что суд в лозане выиграет мегахорекоманда а когда проиграло осталось с клеймом на заднице "покупаю результаты матчей" и скулило "ганьба ганьба по русски"))))оно кричало что дишленоквич отыгравший полгода 8 легионером в металлисте нормальный парень и что это нормально что 1й раз в Украине чтоб не засчитать метаглисту 15 технарей срочно пошла взятка в ФФУ где вопреки регламенту поменяли регламент специально под дишленковича. И перлом харьковской мудрости является ходотайство Стороженко из зхарькова о дисквалификации Льов арены за флажки)))) вобщем все что от туда оно тупое лживое и не чистое на руку с грязной попкой....одно слово "харррьковое"
makas11
молодцы львовяни бились как могли. если хрьковская курица не даст взятку ффу по итогам сезона то быть вам в вышке вместо метаглиста потому как "честным" "харьковчанам" грозит минус 15 очков за долги 5 футболистам и невыдача лицензии за нарушение финансового ФП. Удачно просто играйте с честными командами и все у вас получится.
krasnoyarec
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
salenco
Я от не розумію за що винні Карпати Металісту. Обидва клуба винні. Одні за те що купили гравців команди, інші за те що продались. А те що гра була договірною в здоровомислячих людей ніякого сумніву не викликає.
У меня по поводу договорняка 2008г очень большие сомнения, тем более с тем составом Металлиста, просто "порвали" в хлам Карпаты (4:0). А сегодня это уже другая игра и другие команды
toli0808
LembergWestUkrai..., 18.04.2015 18:40
Я писал про "близость" к воротам и "явности" забивания гола.
Написал ж, что момент не видел и просил ссылку на видео.
Ігор Ярославович
не дай бог ставить ЖИВЫЕ деньги на две МЕРТВЫЕ команды!!!!СВЯТ СВЯТ СВЯТ!!!!
toli0808
Момент не видел. Если есть возможность, скиньте ссылку.
Ведь правила гласят: "Игрок удаляется с поля с показом красной карточки, если он… лишает соперника, продвигающегося к воротам, ЯВНОЙ возможности забить гол с помощью нарушения…"
"ЯВНОЙ" - в БЛИЗОСТИ ворот при попытке обыграть ПОСЛЕДНЕГО игрока.
Судя по тому, что пенальти не было , то БЛИЗОСТИ не было и возможность забить гол была НЕ ЯВНОЙ.
toli0808
Мда... Грустно...
aspol
Друзья, я только что со стадиона. Игра - жалкое зрелище! Я за Металл - Авангард болею с 1961 года и, честно говоря, игра цеховых команд ныне снесенного завода "Cерп и Молот" была намного интересней. 1,5 удара за 90 минут игры - о чем говорить, срамота
LembergWestUkraine
Як можна було брати в збірну України грати Сєліна, Назаренка, Ковальчука, Іщенка ?! Та їх малолітні Швед, Кльоц, Гуцуляк, Чачуа розкатали, як баранчиків недосвічених !
LembergWestUkraine
Мда, Сєлін, Іщенко, Назаренко, Ковальчук... Недавно в збірній України грали... А Швед і КО катали їх, як баранів!
LembergWestUkraine
Класно хлопчаки зі Львова ганяли збірників України...
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Benya Krik
Уныло! Карпатские знатоки футбола леджат на диванах, а харьковсие ультрас - на блок-постах мерзнут\ Вам не совестно, львавяни?
anro87
Судячи з ніку ти одесит. Дивись краще на свою команду, а нашу не чіпай.
ampl7
Пока не БУДУТ ИСЧЕЗАТЬ БЕССЛЕДНО для футбола такие футбольные негодяи как недоарбитр Сергей Скрипак, никакого развития футбола в Украине не будет.
С какой стороны не крути фол Погорелого - ЧИСТАЯ КРАСНАЯ КАРТОЧКА. Или фол последней надежды, или агрессивная игра.
rem-comрlekt
Судья - "кАзёл продажнаЯ"!... Геповская прокладка... даже на тампон не заслуживающий называться, бо тампон - мужского роду...
"Капитан, никогда ты НЕ будешь майором!" - это про всех наших судей, которые потому и не судят в Европе, что продажны и беспринципны, как сегодняшний , никому причем не известный КИЕВЛЯНИН (я о моменте с нарушением Явнейшим!!! Погорелова )
Это уже п..дец!!... Это я про "прикрытые очи" арбитра на нарушение против Кожанова, Худобяка!!!...
Все идет к... повтору судейства Кутакова! Странно ли, что оба "таких" судейства - в пользу геповского клуба?????....
"Не думаю" (с)
Цитировать· С
kolezey2
если но==по чесноку то никакие и одни и другие