Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 01 апреля 2015, 13:21
2557
6

КАРДАШ: «Слабо верится, что Украина выйдет на Евро-2016»

Специалист подвел итоги встречи команды Михаила Фоменко со сборной Латвии (1:1)

| Обновлено 01 апреля 2015, 13:21
2557
6
КАРДАШ: «Слабо верится, что Украина выйдет на Евро-2016»

Відомий у минулому футболіст Василь Кардаш розповів про товариський матч Україна – Латвія, який, нагадаємо, завершився з рахунком 1:1.

- Після спарингу із латвійцями українці наразилися на шквал критики. Йожеф Сабо, приміром, назвав наших футболістів піжонами. Як ви оціните гру «синьо-жовтих»?
- Футболісти не були підготовлені емоційно. Все-таки матч із іспанцями їх виснажив. А емоційно куди важче гравців відновити, ніж фізично. Ось цей спаринг і підтверджує цю тезу. Результат, сама гра, звісно не сподобалися. Створивши стільки гольових моментів, Україна повинна була перемагати. Сподіваюся, для нашої збірної - це буде хороший урок на майбутнє. Потрібно бережливо ставитися до своїх гольових моментів, інакше суперник може реалізувати єдину свою нагоду і відібрати очки. Критика збірної виникла не на порожньому місці, але вона повинна бути конструктивною. Після матчу із іспанцями «синьо-жовтих» багато хто вихваляв, а після спарингу усе різко змінилося.   

- Як стверджують спеціалісти, спаринги проводяться для того, аби перевірити найближчий резерв. А в основі нашої збірної не було багато нових облич, вийшов той же Тимощук, якого неможливо назвати перспективним. Як оціните вибір Михайла Фоменка?
- Важко сказати, чим керувалися наставники збірної при виборі складу, як і те, хто в якій готовності. Справді, хотілося би побачити побільше молоді, як вони виглядають в таких іграх. Можливо, Фоменко хотів досягнути більшої зіграності футболістів, оскільки збірники не часто грають разом. Важко робити висновки.

- Вірите у те, що збірна України зіграє на Євро-2016?
- Без віри жити не можна (сміється). Тепер не усе від нас залежить, а й від наших конкурентів. Взагалі, нам важко буде, багато очок було втрачено, зараз потрібно наздоганяти. Вірити потрібно, але мало віриться, що вдасться пробитися, але потрібно старатися.

Василь ВИННИКІВСЬКИЙ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Олимпиакос прошел Фенербахче по пенальти в четвертьфинале Лиги конференций
Футбол | 19 апреля 2024, 00:59 0
Олимпиакос прошел Фенербахче по пенальти в четвертьфинале Лиги конференций

В полуфинале греческий клуб сыграет против английской Астон Виллы

Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча
Футбол | 18 апреля 2024, 09:40 6
Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча

Федерико Вальверде высказался об украинском голкипере

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
blueblood
НУ если на то пошло, то всё именно в наших руках (ногах, не важно). Выигрывай все матчи и тебе будет всё равно на результаты игр конкурентов. Так что вперед, дерзать!
Sirrko
Да не истерите. Вообще половина не в курсе смотрю, что 3е место в Плей Офф выходит. А там и с соперником возможно повезёт.
garri2008
3-е место играет плей-офф. Все под контролем
alessandro13
Не каркай!