Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1483
0

Игор ЙОВИЧЕВИЧ: «Пригласим Жальгирис во Львов»

Наставник «Карпат» поделился ожиданиями от встречи с литовским клубом

Игор ЙОВИЧЕВИЧ: «Пригласим Жальгирис во Львов»
fckarpaty.lviv.ua

Перед міжнародним товариським матчем «Жальгіріс» – «Карпати», керманич «зелено-білих» Ігор Йовічевіч розповів про своє бачення цієї важливої для клубу події.

«Ми трохи втомилися з дороги, але я впевений, що до початку поєдинку футболісти зможуть відпочити і набратися сил. Загалом же я дуже радий, що керівництво «Жальгіріса» запросило нас на товариський матч. Він важливий для нас та наших уболівальників» – каже Ігор Йовічевіч.

«Я вже був у Вільнюсі, правда, давно, коли ще виступав за молодіжну збірну Хорватії. І я прекрасно пам’ятаю, що це прекрасне місто. Деякі наші гравці також тут були, від них я чув лише хороші відгуки».

«Я відчуваю, що у «Карпат» є велика пошана до литовського клубу. Я багато читав про стару дружбу і думаю, що зараз ми робимо новий крок до зв’язку наших уболівальників. Сподіваюся, що в майбутньому ми зможемо запросити «Жальгіріс» на товариський матч до Львова, а ще краще – зустрітися з ним у єврокубковому турнірі».

«Наші фанати – дивовижні, вони з нами постійно, де б ми не грали. Однак цей матч – трохи інша ситуація, щоб відвідати Литву необхідні візи, а вони є далеко не у всіх наших уболівальників. Я не знаю, скільки наших фанатів прийде сьогодні на гру, але я переконаний, що без підтримки ми не залишимося».

«Матч проти «Жальгіріса» буде важливим етапом підготовки до поєдинку із запорізьким «Металургом» – нам треба покращувати своє турнірне становище в чемпіонаті. Одначе, треба звернути увагу і на те, що велика кількість наших гравців зараз знаходяться в розташування своїх збірних, тому ми привезли низку виконавців з нашої молодіжки. Це буде відмінний шанс для них, вони зможуть показати свої сили на рівні головної команди.

«Наш суперник – хороша команда, сильний конкурент. Я бачив, як вони грали проти мого колишнього клубу «Динамо» Загреб. Цей матч був складним для обох команд, тому ми знаємо, що сьогодні «Карпатам» буде доволі не просто».

«Для мене зараз дуже важливим фактором є якість нашої гри. Звичайно, ми будемо грати на перемогу, але головне те, щоб ми показали наші напрацювання з тренувального процесу. Якщо ми просто виграємо, але нічого цього не покажемо – я буду розчарований».

«Ми підтримуємо ініціативу «Жальгіріса» щодо благодійного характеру цього матчу. Це дуже красивий жест. Багато людей в Україні перебувають у скруті, насамперед, треба допомогти тим, хто не може подбати про себе – дітям».

«Зараз багато клубів зі Сходу України змушені грати у Києві чи Львові. Їм дуже складно грати без уболівальницької підтримки. Ми всі сподіваємося, що політична ситуація стабілізується і всі зможуть грати на рідних стадіонах без обмежень».

«Для мене «Карпати» багато що значать. Спершу я приїхав сюди в ролі футболіста, потім, через багато років, став трансферним директором, після цього працював із молодіжною та юніорською командою. З початку цього чемпіонату мені довірили головну команду. 10 днів тому в Києві мені вдалося отримати PRO-диплом УЄФА, що стало дуже важливим кроком у моїй кар’єрі. Я хочу досягти успіху з «Карпатами» – підсумував Ігор Йовічевіч.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 8
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Тонали грозит еще одна дисквалификация за ставки
Футбол | 28 марта 2024, 16:42 0
Тонали грозит еще одна дисквалификация за ставки

Теперь хавбека «Ньюкасла» предъявила обвинения футбольная ассоциация Англии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.