Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Пляжный футбол
| Обновлено 16 марта 2015, 13:55
7341
0

Евгений ВАРЕНИЦА: «У нас нет проходных соперников»

Главный тренер сборной Украины по пляжному футболу прокомментировал итоги жеребьевки Европейских игр

| Обновлено 16 марта 2015, 13:55
7341
0
Евгений ВАРЕНИЦА: «У нас нет проходных соперников»

Головний тренер збірної України з пляжного футболу Євген Варениця поділився своїми враженнями від результатів жеребкування турніру з пляжного футболу в рамках I Європейських ігор: «Загалом, на жеребі не треба загострювати увагу, оскільки на цьому турнірі беруть участь тільки найкращі збірні команди. Відповідно, «прохідних» суперників нема.

Збірна Азербайджану - стабільний середняк європейського пляжного футболу, але вони грають вдома і це є вагомим аспектом у нашому майбутньому протистоянні.

Збірна Португалії останнього часу дуже солідно виглядає, це одна з найдосвідченіших збірних світового пляжного футболу. У цій збірній виступають гравці топ рівня, вони серйозно готуються до чемпіонату світу, який пройде саме в Португалії, і я впевнений, що португальці зроблять ставку саме на цей сезон. Вважаю, що вони якраз і будуть головними нашими суперниками по групі.

Збірна Швейцарії є також однією з найсильніших збірних у світі. Склад у них стабільний, всі гравці виступають на одному рівні. У них команда без зірок, але й без явних слабких сторін. Окремо, звичайно, можна відзначити хіба що Деяна Станковіча, який дуже потужно виглядає останніми роками і є одним з найсильніших пляжників.

Проте наша задача лишається незмінною: вихід з групи та завоювання комплекту нагород. Впевнений у своїх хлопцях та знаю, що нам до снаги виконати завдання!».

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.