Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 марта 2015, 12:19
1417
0

Павел КСЕНЗ: «Я смогу сыграть против Карпат»

Футболист «Днепра» поделился ожиданиями от встречи со львовской командой

| Обновлено 06 марта 2015, 12:19
1417
0
Павел КСЕНЗ: «Я смогу сыграть против Карпат»
Напередодні матчу «Карпат» з «Дніпром» на запитання відповів Павло Ксьонз, якого дніпропетровці орендували перед початком весняного сезону Прем’єр-ліги. 
 
«Перед переходом в «Дніпро» я уточнював питання щодо того, чи зможу я грати проти «Карпат». Якщо я все вірно зрозумів, то зможу. Я максимально мотивований на кожну гру. Майбутня – не виняток. Особливий статус вона має тільки тому, що на сьогодні я належу львівському клубу. Але це не означає, що я якось по-особливому буду налаштовуватися на матч. Настрій буде звичайним в плані прагнення показати всі свої найкращі якості, щоб здобути перемогу «Дніпру» – розповідає Павло.
 
«Не сказав би, що «Дніпро» є відвертим фаворитом матчу. Ранньою весною за класом приблизно всі однакові. Єдиний плюс для «Дніпра» полягає в тому, що він раніше, ніж «Карпати», відновив сезон. Дніпряни знаходяться у кращому ігровому тонусі. Переможе той, хто банально краще зіграє як в обороні, так і в атаці».
 
«У Львові завжди вболівальники добре підтримували свою команду. Думаю, так, збереться хороша глядацька аудиторія. Тим більше, в «Карпатах» зараз грає багато молодих вихованців клубу. За «Карпати» гратиме 12-й гравець – його уболівальник». 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.