Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 марта 2015, 12:50
1106
0

Денис МИРОШНИЧЕНКО: Мы должны работать и совершенствоваться

Футболист львовских «Карпат» - о первом официальном матче в новом году

| Обновлено 03 марта 2015, 12:50
1106
0
Денис МИРОШНИЧЕНКО: Мы должны работать и совершенствоваться
На 65-ій хвилині матчу «Карпат» проти «Металурга» Денис Мірошніченко вкотре підключився до атаки і у боротьбі з двома суперниками заробив кутовий. Після нього «зелено-білі» забили гол, а у гравців «Металурга» виникли претензії до арбітрів, мовляв, круглий залишив поле саме від ноги карпатівця. Так, гравець донеччан Микола Морозюк після матчу пообіцяв переглянути епізод і якщо рішення рефері було вірним, то обіцяв подзвонити йому і вибачитися. Натомість Мірошніченко вважає, що арбітр не помилився. 
 
«Ви знаєте, епізод був дуже динамічний і стверджувати однозначно складно. Я боровся з суперниками, мене трохи штовхали в спину, йшла нога в ногу. Мені здалося, що суддя не помилився в тій ситуації і кутовий призначив справедливо. Але це лише моя думка. Футболістам не потрібно сперечатися з суддями, наша задача – грати» – каже Денис. 
 
«Це була наша перша гра після зборів, на яких ми дуже плідно попрацювали. «Металург» дуже досвідчена, доросла команда. У нас же грало багато молоді, у тому числі і я. За «Карпати» дебютували троє гравців. І попри це ми дуже добре виглядали. Це результат нашої роботи в Туреччині. Вважаю, що ми могли і виграти, адже моментів не бракувало. Наразі всі задоволені з нашої гри, але не треба розслаблятися. Ми мусимо працювати далі і вдосконалюватися» – підсумував захисник «Карпат».
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.