Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 13 февраля 2015, 16:44
2998
1

Газон НСК Олимпийский в идеальном состоянии

Главный стадион страны готовится к матчам Лиги Европы

| Обновлено 13 февраля 2015, 16:44
2998
1
Газон НСК Олимпийский в идеальном состоянии
13 лютого 2015 року відбувся прес-тур найбільшою спортивною та культурною ареною країни — НСК «Олімпійський». 
 

 
Під час заходу представники найбільших українських та закордонних ЗМІ особисто  перевірили готовність арени до початку футбольного сезону, що розпочнеться 19 лютого 2015 року матчем 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА «Дніпро» - «Олімпіакос». 
 
Почався прес-тур із відвідання мережі фаст-фудів стадіону, де було презентовано оновлене меню:
 
— НСК «Олімпійський» цінує своїх відвідувачів. Ми дуже уважно відносимося до пропозицій наших гостей. Тому, ми вирішили розширити меню наших фаст-фудів. У нас з’являться 2 види бургерів, французький хот-дог, а поп-корн ми замінили на смачну повітряну картоплю. Також ми розширяємо лінійку напоїв, особливо для дітлахів. Так як ми зелений стадіон та піклуємося про довкілля, то ми вирішили повністю перейти на еко-пакування, що виробляється із вторинної сировини. І ще важливо, що ми відмовилися від будь-якої продукції, що виробляється в Росії. Окрім цього ми вводимо сегментацію фаст-фудів задля уникання черг. У нас буде розміщена нова система навігації по фаст-фудам, щоби люди розуміли що і де продається. Працівники фаст-фудів будуть тепер вдягнуті у новій формі, а кількість рокет-менів (продають пиво безпосередньо на трибунах) збільшиться. Також зараз ми опрацьовуємо питання повернення карткової платіжної системи. Окрім цього, наших відвідувачів будуть чекати постійні акції та спеціальні пропозиції, - розповів директор з питань зовнішніх зв’язків Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський» Віктор Анісімов.
 
Далі представники ЗМІ перевірили стан смарагдового газону арени:
 
— Якщо говорити про зиму, то вона була для нас складна. Коли випав перший сніг, то ми змушені були його розтопити, так як у нас ще мала відбутися гра. Потім почалися морози, а снігового покриття, яке є найкращим захистом, не було. Проте, завдяки нашій команді професіоналів, поле перезимувало вдало і зараз знаходиться в ідеальному стані та чекає на гру, - розповів головний агроном арени Віктор Яроменко.
 
Учасники прес-туру ознайомились із тим, як підготувалась арена, зустрілись із представниками всіх служб, що працюють на забезпечення життєдіяльності арени, побували в місцях, котрі залишаються зазвичай поза увагою. НСК «Олімпійський» черговий раз відкрив всі таємниці діяльності найбільшої арени країни.
 
Так, представники ЗМІ відвідали фаст-фуди стадіону, туалетні приміщення (у тому числі й для людей із особливими потребами), найбільший відкритий ролер-дром країни, медичний пункт, роздягальні гравців, зону флеш-інтерв’ю, постійно діючу виставку «Музей 90-річної історії НСК «Олімпійський», президентський скай-бокс, ложу для переглядів матчів, фан-шоп та дитячу кімнату. Також журналісти ознайомилися із станом смарагдового газону стадіону, побачили як працюють спеціальні мобільні установки, що замінюють природне сонячне світло для газону в осінній і зимовий період.
 
- Ми завжди раді вітати представників ЗМІ у нас на арені. Ми відкриті та готові показати як функціонує найбільша спортивна та культурна арена країни. Сьогодні, перед початком весняної частини футбольного сезону, ми сміливо можемо сказати, що ми повністю готові. Ви вже мали змогу переконатися, що наш стадіон та поле готові прийняти гостей. Ми маємо багато нових цікавинок для наших відвідувачів. Це не лише розширення асортименту в фаст-фудах. Ми також плануємо розширити асортимент нашої сувенірної продукції, з’являться нові активності під час матчів, ми з партнерами будемо проводити різноманітні акції. Ми розробили та вже проводимо спеціальні адаптовані екскурсії стадіоном для людей із особливими потребами – на візочках, із порушенням слуху та із порушенням зору. Щодо планів на майбутнє, то найближчим часом ми плануємо відкриття оновленого Спортбару, Сподіваюсь він стане ще одним улюбленим місцем відпочинку киян та гостей нашого міста. На стадіоні з’явиться дошка пошани «Друзі НСК», ми запускаємо проект «Стадіони-побратими». Також зараз ідуть перемовини щодо переїзду Музею  Пеле із міста Луганськ на територію нашої арени. І на цьому ми не будемо зупинятися - ми плануємо ще багато цікавого для наших відвідувачів. Адже все найкраще відбувається саме на найбільшій спортивній та культурній арені країни – НСК «Олімпійській», - підсумував директор з питань зовнішніх зв’язків Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський» Віктор Анісімов.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
skorposha
Почався прес-тур із відвідання мережі фаст-фудів стадіону
--------------------
а потім все було зрозуміле)