Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
716
0

Артур НОВОТРЯСОВ: «Оптимальную форму наберем через месяц»

Защитник «Карпат» рассказал о первых сборах своей команды в Турции

Після завершального матчу на перших зборах проти австрійської «Адміри Вакер» захисник «зелено-білих» Артур Новотрясов поділився враженнями про третю поспіль нічию.

«На перших зборах у нас були хороші суперники, усі доволі серйозного рівня. Найбільше мені запам’яталася перша гра проти хорватів, ми трішки за ними побігали. А загалом вражаю, що ми цілком достойно виступили, якщо зважити на навантаження, під якими знаходилися».

«З трьох матчів ми два зіграли на «нуль». Це говорить про хорошу організацію гри в обороні. Навіть якщо сьогоднішню гру аналізувати, то коли у другому таймі вийшов швидкий нападник австрійців, Ігор Пластун грав з ним більше, а я його страхував. Тому ми впоралися з нашим завданням».

«Загалом збори були важкими, але корисними. Ми постійно грали на фоні втоми, практично без відпочинку. Я думаю, що оптимальну форму наберемо десь за місяць, коли продовжиться чемпіонат. Залишаємо Туреччину із добрим настроєм. Кілька днів відпочину в сімейному колі і знову візьмемося до роботи».

«Я вже в команді рік, але ще не мав нагоди дебютувати у Прем’єр-лізі. Це трохи прикро, адже ігрову практику отримую хіба в матчах за молодіжну команду. Нічого страшного, це конкуренція. Я працюю і сподіваюся, що свій шанс таки отримаю».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.