Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
909
0

Муртаз ДАУШВИЛИ: «Сборы были тяжелые даже для опытных»

Хавбек «Карпат» - о первом сборе львовского клуба

Після нічиєї із австрійською «Адмірою Вакер» враженнями про підсумки зборів поділився грузинський опорник «зелено-білих» Муртаз Даушвілі.

«Що ж, попрацювали ми добре. Після відпустки непросто було одразу включитися в роботу, нам давали серйозні навантаження, але ми розуміли, що так і має бути. Я впевнений, що з початком чемпіонату ми будемо у чудовій формі. Чому? Тому що це стане наслідком нашої роботи. Кожен гравець «Карпат» на тренуваннях викладається на 100 відсотків. Ясно, що у нас наразі нема оптимальних сил і кондицій, але найближчим часом ми їх досягнемо».

«Збори були важкими не лише для молоді, але й для більш досвідчених гравців. Хоча я впевнений у тому, що ці збори були дуже корисними для наших юніорів, адже вони займалися у першій команді. У турнірі 19-річних і дублерів зовсім інші швидкості, інший ритм, тут все по-іншому. Приємно те, що молоді гравці добре зіграли в спарингах, вони мають майбутнє і обов’язково допоможуть нам в чемпіонаті. Звичайно, якщо так само натхненно працюватимуть».

«Якщо порівнювати матчі, то в першому спарингу через ушкодження я участі не брав. Проти поляків мені сподобалося – хороша команда. Але тепер час відпочити. Зараз буде кілька днів між зборами, я полечу в Тбілісі до дружини й дитини, за якими заскучив. Уже після відпочинку почнеться зовсім інша робота. Тоді і результати будуть інші».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.