Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
849
0

Олег БАРАННИК: «Сборы мне даются тяжело»

Футболист полтавской «Ворсклы» рассказал о тренировочном процессе в период межесезонья

Олег БАРАННИК: «Сборы мне даются тяжело»
«Перший турецький збір для мене, на жаль, вийшов не зовсім гладким. Пошкодивши задню поверхню стегна, я пропустив відразу сім тренувальних днів, тому зараз мені потрібно надолужувати згаяне, щоб не відставати від партнерів в плані фізичної готовності.
 
Сьогодні у нас знову був різноманітний день. На ранковому занятті тренери запропонували нам цікаві вправи, були і новинки, але сама класна серія - незвичайний квадрат. Потім ми відпрацьовували спеціальні атаки після введення м'яча з-за бокової лінії, а завершили тренування 20-хвилинним фітнесом в тренажерному залі. Увечері була досить-таки інформативна теорія, на якій ми дивилися нарізки з матчу збірних Італії та Іспанії. Потім намагалися все побачене закріпити на полі...
 
Взагалі-то, збори мені даються важко. Особливо зимові. Місяць відпустки для мене - це забагато (посміхається). Мені б вистачило і 10-ти днів, щоб потім було легше втягуватися в роботу. Я, звичайно, намагався виконувати завдання тренерів, грав у футбол у Полтаві, в манежі на Розсошенцях, але починати збори все одно було непросто. Хоча з роками до цього звикаєш.
 
Я ніколи не забуду свою першу турецьку підготовку, особливо тест «сім по 50» - мені він тоді навіть снився! Добре, що мене завжди підтримували хлопці, в тому числі і нинішній головний тренер - Василь Сачко. Хоча ледарювати мені він ніколи не давав. Потрапиш до ветеранів в квадрат, або на тримання - можеш відразу вішатися. Не дадуть спуску!
 
Коли великі навантаження, на зборах завжди погано спиться, особливо перед іграми. Не знаю, чому, але навіть напередодні спарингів я завжди переживаю. Ось, завтра ми зустрічаємося з тбіліським «Динамо», і хочеться добре себе проявити разом з командою. Сподіваюся, цієї ночі нормально посплю (посміхається).
 
А взагалі, я, звичайно, в боргу перед нашими вболівальниками, тому постараюся в цьому році їх порадувати. Все-таки для мене «Ворскла» - це не просто клуб, в якому я зараз виступаю. Це моя рідна команда».
 
Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 1
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

РЕБРОВ: «Начинаем подготовку к ЧЕ. Мы неплохо играли с Италией и Англией»
Футбол | 29 марта 2024, 00:45 0
РЕБРОВ: «Начинаем подготовку к ЧЕ. Мы неплохо играли с Италией и Англией»

Сборная Украины вышла на Евро-2024, одолев команду Исландии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.