Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
976
4

Ворскла на сборах: силовая работа

Полтавские футболисты продолжают готовиться ко второй части чемпионата

Ворскла на сборах: силовая работа
З причини погодніх умов, що різко погіршилися в місці проведення навчально-тренувального збору «Ворскли», тренерський штаб Василя Сачка швиденько переверстав план підготовки на вечір. Замість роботи на полі «ворскляни» вирушили в тренажерний зал, де їх вже чекав із завданнями улюблений тренер з фізичної підготовки Володимир Деуль.
 
Зараз дуже важливо закласти фундамент функціональної та фізичної готовності спортсменів, аби на двох наступних зборах хлопцям було, так би мовити, легше в бою.
 
З особливим азартом, і це цілком зрозуміло, працює молодь. Намагання Джемаль Кізілатеша, Олександра Пернацького і Богдана Січкарука не помітити просто не можна. І це цілком зрозуміло, адже старанням за додаткові зусилля в роботі з основним складом, цілком імовірно, буде потрапляння в заявку на матч у сезоні. А поки - робота до сьомого поту і ніяких поблажок. Завжди вкрай серйозний в робочому процесі Василь Вікторович може потім, в кінці тренування, підійти і поплескати по плечу, мовляв, бачив, старайся, все у тебе попереду. А це хіба не найкращий стимул!
 
Сьогоднішній день пройшов, ніби на одному диханні. Після відновлювальних процедур хлопці смачно повечеряли, і пішли відновлювати сили. Завтра буде новий день зі своїми завданнями.
 
Прес-служба ФК «Ворскла»
Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
diogendog
Ворскла відзвітовує про кожен проведений на тренуваннях день.
Мені цікаво, чому безхатні Заря та Олімпік вище у турнірній таблиці? Чому у чемпіонаті не змогли вдома обіграти останню команду Іллічівець? Чому так бездарно програли на своєму полі Динамо?