Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 24 декабря 2014, 19:13
1693
1

Министерство спорта проведет аудит НСК Олимпийский

Проверка также ждет «Арену Львов» и Дворец Спорта

| Обновлено 24 декабря 2014, 19:13
1693
1
Министерство спорта проведет аудит НСК Олимпийский

Міністерство молоді та спорту України планує провести незалежний аудит фінансово-господарської діяльності державних підприємств, які підпорядковуються відомству. Про це йшлося під час попередніх консультацій з представниками аудиторської компанії KPMG. На зустрічі також був присутній народний депутат України, член профільного парламентського комітету Денис Силантьєв, який підтримав ініціативу щодо проведення аудиту.

"Необхідність проведення аудиту діяльності Міністерства та держпідприємств – одне з перших питань, які я поставив перед командою Міністерства. Цей крок важливий, зважаючи на непросту економічну ситуацію в країні. Почнемо з аудиту НСК "Олімпійський", "Арена Львів" та Палацу Спорту", - зазначив Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Також незалежну перевірку проходитиме державна установа "Укрспортзабезпечення", через яку на забезпечення національних збірних команд проходить приблизно 70% бюджету міністерства. Окрім того, Міністр наполягає на незалежній перевірці господарчої та фінансової діяльності дитячо-юнацьких спортивних шкіл. "Ми повинні точно знати, які з них дійсно працюють та мають перспективу розвитку, а які існують лише на папері", - підкреслив Ігор Жданов.

Він нагадав, що Міністерство молоді та спорту має фактично найменший бюджет з усіх міністерств. "Тому ми повинні не просто ефективно витрачати ці кошти, а ще й вкладати їх у перспективні установи. Аудит допоможе нам не тільки оцінити фінансово-господарську діяльність підприємств, але й зрозуміти ймовірні шляхи їх розвитку. В підсумку це дозволить реально підняти рівень матеріального забезпечення галузі та спортсменів", - переконаний Ігор Жданов.

Участь в обговоренні також взяли заступники Міністра молоді та спорту України.

Официальный сайт Министерства молодежи и спорта

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Сергей Николаенко
Денег в бюджет не хватает)))Ну ничего,найдут,ещё и спортсменов проверят,)))