Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1679
0

Иван БОБКО: «С Григорчуком ушла целая эпоха»

Полузащитник «Черноморца» - об уходе Романа Григорчука

Иван БОБКО: «С Григорчуком ушла целая эпоха»
Півзахисник «моряків» одверто зізнався, що відставка Григорчука стала для нього неочікуваною, та розповів про справжнє становище в клубі.
 
— Іване, недавно ЗМІ повідомили про відставку Григорчука. Наскільки ця втрата може стати критичною для «Чорноморця»?
— Чесно кажучи, я не в курсі, що Роман Йосипович пішов із клубу. Таку інформацію чую вперше.
 
— Це вже офіційна інформація, її оприлюднили безпосередньо на сайті «Чорноморця»!
— Якщо так, то дуже прикро, що Роман Йосипович ось так вирішив. Якоюсь мірою команда була залежна від тренера, бо саме він головний архітектор нинішнього «Чорноморця». Роман Йосипович повернув «моряків» до прем’єр-ліги, двічі поспіль виводив команду до єврокубків. Особливо приємно згадується минулий сезон, коли нам пощастило на виїзді подужати ПСВ, й подарувати нашим уболівальникам весняну зустріч із «Ліоном». Як на мене, відставка Григорчука — це більше, ніж просто втрата для нашого клубу. Із ним пішла ціла епоха «Чорноморця».
 
— Як справи з погашенням заборгованості? Із футболістами розрахувалися?
— Ні, ніхто ні з ким не розраховувався. Заборгованість як була, так і є. Ми спілкуємося з керівництвом, намагаємося якось вирішити це питання. Зрозумійте: ніхто ж за просто так працювати не хоче, тим паче, потрібно за щось жити. Тому у цьому напрямі існують певні проблеми.
 
— Які ваші подальші перспективи в клубі? Можливо, вслід за наставником, також вирішили змінити місце роботи?
— Із «Чорноморцем» у мене чинний контракт, термін якого спливає наступного року. Поки що перебуваю у відпустці, й ніяких інших варіантів продовження кар’єри не розглядав. Спершу хочу відпочити, а вже після Нового року щось вирішуватиму, з огляду на ситуацію в команді.
 
— А вже якійсь клуби на вас виходили, пропонували трансфер?
— Наразі немає нічного конкретного. На сьогодні хочу просто відпочити, тож усі справи відклав на потім.
 
— Що взагалі думаєте з приводу ситуації, котра склалася в одеському колективі? Яке майбутнє чекає на «моряків»?
— Гадаю, із часом усе самі побачите. Футбольний клуб — це достатньо публічна організація, проблеми якої приховати складно. Зрештою, я ж не оракул, майбутнє спрогнозувати не можу. Я навіть не знаю, як у подальшому розгортатиметься ситуація в клубі. Чесно кажучи, над цим питанням не замислювався. Давайте зачекаємо, побачимо, що буде з командою після Нового року, тоді говоритимемо предметніше.
 
— Коли команда виходить із відпустки?
— Визначально планувалося десятого січня. Зараз не знаю, чекатиму дзвінка. Можливо, щось уже й змінилося. Коли вирішить керівництво, тренерський штаб, тоді й приступимо до роботи.
 
— Тимчасово виконуючим обов’язки головного тренера призначено керманича юнацьких команд «Чорноморця» Олександра Бабича. Ви з ним особисто знайомі?
— Так, ми з ним добре знайомі, часто спілкуємося. Хочу побажати йому удачі, якомога більше перемог, успіхів на новій посаді.
 
— На вашу думку, Олександр Олександрович спроможний утримати клуб на займаних високих позиціях?
— Він — молодий, амбітний наставник, і все залежатиме тільки від нього, можливо, також од певного фарту. Сподіваюся, що в Олександра Олександровича вийде успішно попрацювати головним тренером.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.