Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1789
3

Александр СЕВИДОВ: «Ворскла не проиграет Динамо»

Футбольный эксперт - о матчах очередного тура чемпионата Украины

Александр СЕВИДОВ: «Ворскла не проиграет Динамо»
«Олімпік» — «Чорноморець». Донеччани зазнали болючої поразки від одеситів у першому турі нинішнього чемпіонату. Думаю, ця невдача сильно вдарила по амбіціях «Олімпіка», і цього разу вони, впевнений, будуть серйозно налаштовуватися і спробують узяти максимум балів. Звичайно, «Чорноморець» також намагатиметься зачепитися за очки, але легко їм точно не буде, як і більшості команд, які грають із підопічними Романа Санжара. Чи не зарано «Олімпіку» придивлятися до єврокубків? Скажу словами керівників клубу: якщо виходить, чому не спробувати?
 
«Волинь» — «Іллічівець». Також цікава гра. «Волинь» зараз у непоганій формі, здолала донецький «Металург», підібралася до «зони єврокубків». Головне, щоби вони не розслабилися. Але, думаю, Віталій Кварцяний зможе належно налаштувати підопічних. А «Іллічівцю» вже нікуди відступати. Думаю, маріупольці спробують нав’язати супернику боротьбу й не поступитися в характері.
 
«Металург» Зп — «Шахтар». У запоріжців шансів небагато, але вони все одно є. «Металург» серйозно пручався з «Динамо». Думаю, захочуть показати свої найкращі якості й з «Шахтарем». Але підопічні Мірчі Луческу також матимуть гарну мотивацію, адже треба покращувати своє турнірне становище. Не хочу образити господарів, але команди перебувають на різних полюсах. Нехай «гірники» й будуть трохи втомленими після матчу Ліги чемпіонів із «Атлетиком».
 
«Металіст» — «Зоря». Гра, як мені здається, двох претендентів на місце в Лізі Європи. Харків’янам буде непросто, адже їм доведеться провести матч на виїзді з «Трабзонспором», який забере чимало сил. Багато залежатиме, чи встигнуть підопічні Ігоря Рахаєва відновитися, адже людські ресурси трохи обмежені, щоби виступати на два фронти. У свою чергу, луганці поступилися в попередній зустрічі «Ворсклі» й також спробують збільшити свій очковий доробок.
 
«Ворскла» — «Динамо». Ставлю на те, що полтавці не поступляться у цьому матчі. На рідному стадіоні «Ворскла» традиційно грає з лідерами дуже потужно. Полтавчани можуть утратити очки з рівними суперниками чи нижчими за класом, але з грандами завжди грають упевнено, з дуже високою мотивацією, на підйомі. Знову ж таки, «Ворскла» входить у групу команд, які змагаються за Лігу Європи.
 
«Карпати» — «Говерла». Мабуть, буде найскладніший матч у турі. Ужгородцям треба не поступитися у Львові. Не думаю, що гості гратимуть у якийсь гостроатакувальний футбол, скоріше, спробують діяти у вичікувальній манері. А «Карпатам» нікуди діватися, необхідно брати очки в домашніх стінах, інакше вболівальники їх просто не зрозуміють.
 
«Дніпро» — «Металург» Д. Цей матч змістили на понеділок, що дасть «Дніпру» додатковий час на відновлення. Але не думаю, що команді Мирона Маркевича буде легко. Будь-яка втрата очок суттєво позначиться на лігочемпіонівських планах дніпрян. Але в будь-якому разі, думаю, «Металург» не поступиться в Дніпропетровську.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

Стало известно, сколько получит Тухель за расторжение контракта с Баварией
Футбол | 29 марта 2024, 03:16 1
Стало известно, сколько получит Тухель за расторжение контракта с Баварией

Сообщается, что мюнхенцы будут обязаны выплатить Томасу 10–12 миллионов евро

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ossa8860
А может и проиграет. Тут от Ярмолы многое зависит и от Лэнса. И Кравец может "выстрелить". И Мбокани. Сидорчук, Беланда, Гусев, Велозу! Даже Вида может забить гол.
nik0_dim
Александр СЕВИДОВ: «Ворскла не проиграет Динамо».........
А если проиграет, то твое реноме упадет ниже плинтуса.......
alessandro13
Прогноз этого "специалиста" на матч Ворскла-ДК мне понравился, а на ДД-МД - какая-то хрень!