Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 26 ноября 2014, 08:01
895
1

Тарас СТЕПАНЕНКО: «У Шахтера было больше моментов»

Футболист «Шахтера» дал короткий комментарий после поражения от «Атлетика»

| Обновлено 26 ноября 2014, 08:01
895
1
Тарас СТЕПАНЕНКО: «У Шахтера было больше моментов»
- В наших действиях было много сумбура. Мне кажется, у «Шахтера» было больше моментов, но мы пропустили со «стандарта». Хотя мы знали, что «Атлетик» много забивает именно после розыгрышей стандартных положений. В первом тайме мы имели три опасных момента, создавали остроту у ворот соперника и во второй половине.
 
Считаю, что игра была ничейная, команды действовали на встречных курсах. Хотели добиться позитивного результата и порадовать болельщиков, поскольку это был последний домашний матч в Лиге чемпионов в этом году. Проигрывать совсем не хотелось.

УЕФА
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mmkozik
Після перемоги "Порту" в Борисові й гарантованої таким чином участі "Шахтаря" в плей-оф Ліги чемпіонів, донеччани вирішили не стрибати вище голови, зігравши в режимі економ-класу. Спроба виявилася відверто невдалою. До того ж, активність і непоступливість реанімованого "Атлетика" виявилися нездоланним ребусом для Луческу та його підопічних. "Шахтар" зіграв настільки, наскільки йому дозволили гості. Власне, в турнірному сенсі це майже нічого не змінило. Але осад залишився. Тим більше, якщо врахувати, що цим матчем донеччани закрили річний цикл домашніх поєдинків. Від них чекали більшого. Особливо львівська публіка. Залишається задовольнятися меншим. Яке явно не краще. Львів до непристойності гостинний і толерантний. Попри всілякі нюанси й останні неоднозначні події та заяви за участю тих чи інших представників "Шахтаря", столиця Галичини палко підтримує команду зі столиці Донбасу. Не впевнений, що вся сіль тут в тому, що Львів за умови перманентної кризи в "Карпатах" не надто обласканий футболом високого ґатунку. І що задля того, аби востаннє в цьому році почути на власні вуха гімн Ліги чемпіонів, львів'яни забили під зав'язку "Арену-Львів". Як на мене, розгадку цього певним чином феномена треба шукати в самій сутності, ментальності тамтешніх мешканців. Окрім того, що вони зазвичай відкриті й доброзичливі, вони передовсім завше підкреслюють, ідентифікують свою українськість. І для них зараз "Шахтар" - передовсім представник України, а вже потім "Данбаса, каторий нє слишат". Саме тому вони щиро віддають свій голос і гривні донецькій команді. Якби на місці "Шахтаря" був би хтось інший, вочевидь, ситуація була б аналогічною. В той час як у "Шахтарі" пріоритети розставляють, здається, в іншому порядку. Як мовиться в подібних випадках, відчуйте різницю. Хоча що тут відчувати: ця публіка, на моє переконання, в глобальному сенсі ліпша за цю команду…