Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2830
9

С Говерлы могут снять 3 очка

КДК ФФУ дал ужгородскому клубу 10 дней на погашение задолженности перед футболистом

С Говерлы могут снять 3 очка
У п’ятницю, 21 листопада, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України під час чергового засідання прийняв ряд важливих рішень.
 
На два матчі відсторонено футболіста полтавської «Ворскли» О. Брагу за небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з вірогідністю нанесення травми у матчі 13-го туру чемпіонату U-19 із дніпропетровським «Дніпром», який проходив 12 листопада 2014 року.
 
За удар суперника ногою в боротьбі за м’яч під час матчу 13-го туру чемпіонату U-19 між луганською «Зорею» і донецьким «Олімпіком», який відбувся 12 листопада 2014 року, футболіста луганської команди О. Оленченка дискваліфіковано на два матчі.
 
Ужгородській «Говерлі» надано десятиденний термін (з моменту отримання рішення КДК) для погашення заборгованості перед колишнім футболістом клубу С. Бойком згідно рішення Палати з вирішення спорів ФФУ від 13 листопада 2013 року №108/10/2013. В іншому випадку, головну команду клубу буде автоматично позбавлено трьох турнірних очок у чемпіонаті України сезону 2014/2015 років (згідно пункту 3.8 статті 13 Дисциплінарних правил ФФУ).
 
Окремою ухвалою було закрито провадження у справі «Про епізод, що відбувся 9 листопада 2014 року на 43-й хвилині матчу 12-го туру чемпіонату «Шахтар» Донецьк – «Дніпро» Дніпропетровськ за участю футболістів Н. Калініча та Т. Степаненка».
 
У своєму додатковому рапорті арбітр матчу А. Абдула зазначив наступне (цитата): «На 43-й минуте игрок команды «Шахтер» Т. Степаненко нарушил правила игры, задержав соперника Н. Калинича двумя руками, после чего оба игрока упали на газон. Находясь в непосредственной близости от игрового момента и хорошо контролируя этот эпизод, я видел, что со стороны игрока команды «Днепр» не было неправомерных действий руками по отношению к игроку «Шахтера». Я зафиксировал нарушение правил со стороны Т. Степаненко, после чего команда «Днепр» быстро ввела мяч в игру. После этого я увидел, что у игрока «Шахтера» на лице появилась кровь, и мною сразу была остановлена игра для оказания медицинской помощи. Поскольку игра была остановлена, когда мяч находился в игре, после оказания помощи я возобновил матч спорным мячом».
 
Таким чином, розгляд даного епізоду не відноситься до компетенції КДК, визначеної статтею 60 Дисциплінарних правил ФФУ.

ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица АПЛ после побед Ман Сити и Челси, поражений Ливерпуля и Арсенала
Футбол | 16 апреля 2024, 12:00 8
Таблица АПЛ после побед Ман Сити и Челси, поражений Ливерпуля и Арсенала

13–15 апреля состоялись матчи 33-го тура чемпионата Англии 2023/24

Лунин отреагировал на предложение от топ-клуба. Он принял важное решение
Футбол | 16 апреля 2024, 00:02 1
Лунин отреагировал на предложение от топ-клуба. Он принял важное решение

Украинский вратарь не хочет переходить в «Баварию»

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ampl7
А Зоря так и будет за те же грехи безнаказанной?
ampl7
С Карпат так 9 очей, а с Говерлы 3...
Где социальная справедливость?
thebestfarmer
шуфрич-цуцик казав,що не знімуть
korobkoww
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
olexyn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
FC Dnipro (FCDD) - FC Liverpool
Ну ось! А нитік Степаненко зі сво\ми кумирами з ТК футбол нехай вчать регламент! Тут ще заканало, що Степаненко не дали дискваліфікацію за "небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з вірогідністю нанесення травми"
Дьявол
Да это в КДК испугались реакции общественности, а если бы все молчали, то они опять беспредел творили бы. Хоть благодаря нам подучат регламентные нормы)))
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил