Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 23 октября 2014, 16:27
17593
76

ФАРЕ передали отчет по матчу Металлист - Легия в УЕФА

Эксперты увидели неонацистскую символику на баннерах болельщиков

| Обновлено 23 октября 2014, 16:27
17593
76
ФАРЕ передали отчет по матчу Металлист - Легия в УЕФА

ФАРЕ передали в Дисциплинарный коммитет УЕФА отчет наблюдателей о проявлениях дискриминации и демонстрации неонацистской символики болельщиками обеих клубов во время матча Лиги Европы Металист Харьков - Легия Варшава, - сообщается на официальной организации в ВКонтакте.

Как доказательство предоставлены фото флага батальона «Азов», который вывесили болельщики «Металлиста», а также баннер, который вывесили фанаты «Легии» о том, что Львов принадлежит Польше.




Также к отчету добавили видео, на котором польские фаны поют «Ruska Kurwa»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ОФИЦИАЛЬНО. УАФ дисквалифицировала ведущего игрока Шахтера на 2 матча
Футбол | 19 апреля 2024, 20:58 94
ОФИЦИАЛЬНО. УАФ дисквалифицировала ведущего игрока Шахтера на 2 матча

Зубков получил наказание за грубую игру

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 1
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Комментарии 69
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
supergrass
Небачу нічого дивного ще не так багато років пройшло з того моменту коли поляки винищували українців, а українці валили поляків. А фанатські рухи завжди з максимально радикальним поглядом підхотять до всього.
Але справа в тому що поляків на тереторії України майже нема і якщо вони раптом захочуть Львів або Волинь то буде заруба для поляків ще більш жостка ніж на початку 20 століття.
Реально вони зараз нам не представляють загрози як такої і це лише понти.
solova63
Вот кстати, как раз по теме: http://fc-metalist.com/lenta/16762
Кому лень переходить пео ссылке-процитирую:
Поляки в соцсетях осудили фанов, которые сожгли атрибутику сборной Украины по футболу в Киеве во время матча Лиги Европы "Металлист" - "Легия"
Как сообщает Еспресо.TV, в группе варшавской "Легии" местные читатели крайне негативно отреагировали на действия фанов, которые сначала "отобрали" Львов у Украины и "перенесли" его в Польшу, а затем сожгли украинскую символику.
"Я поляк, но мне стыдно за этих идиотов. Я прошу прощения у вас за них", - написал один из фанов.
"Ультрас" Легии переборщили.
Они всегда славились своими идиотскими взглядами", - написал другой поляк.
airwolf77
для особо одарённых баранов с ольгино -- какой флаг у ВМФ РФ? правильно - Власовский-Андреевский-Фашистский,он везде,и на кораблях,моряках,учреждениях...бывает и на футболе!корячтесь,доказывайте...как и то, что триколорная тряпка не была на митингах/маршах во время 2-й мировой!(что задокументировано)флаг рузге-фашисткой новососсии и портреты 6-ок пуйла,прилагается!Азов - структура МВД,символ зеркальный,не более,в отличии от флага моряков параши!
airwolf77
во как,ольгинцы стают поляками
FoZZy
Вот интересно: Когда на матче в России вывешивают флаг нацистской Германии - представители ФАРЕ молчат, хотя должны были реагировать раз они такие ярые борцы с фашизмом . А тут раздувают из мухи слона. Видимо, боятся потерять деньги Газпрома, вот и прессуют нас. Вот и верь после этого, что ФАРЕ - это независимая организация.
Istm
Сподіваюсь, що переважна більшість поляків все ж не підтримує терористів та російську агресію на території України.
Istm
Кшиштофе, як ви прокоментуєте діяльність в Польщі таких організацій, як
http://xportal.pl
?
Ці організації фактично схвалюють терористів, проводили коло посольства України в Польщі акцію проти "так званої антитерористичної операції".
===
23 sierpnia bieżącego roku pod Ambasadą Ukrainy w Warszawie odbyła się manifestacja antywojenna pod hasłem.: „Pokój dla Ukrainy”. Punktualnie o godz. 15:00 zebrali się czytelnicy Xportal.pl oraz działacze i sympatycy Samoobrony, żeby zademonstrować swój sprzeciw wobec działań wojennych prowadzonych w ramach tzw. operacji antyterrorystycznej.
===
http://xportal.pl/?p=16115
Krzysztof Wiączek
Я не говорю, що Польща є святим! Але те, що не залежить від мене чи вас. Краще будувати разом майбутнє, я хочу, щоб ви віддаєте перевагу продовжувати бути ворогами. Українці зробили багато шкоди до поляків, поляки зробили багато поганих українців. Зробіть це зараз, поки у вас є війну з Росією, це варто робити ворогів поляків? Я думаю, що краще бути razem.Ale якщо ви хочете, ми можемо продовжувати писати, що Львів є польський чи український, що Перемишль. Це просто, що це не має сенсу...
LembergWestUkraine
Ага, то тисячі простих українських сімей, яких вбила польська влада то нічого і треба було ще добити всіх українців примусово висилити і розстріляти...
Krzysztof Wiączek
Маленький Людина, якщо не геноцид зроблені УПА, не було б ніяких дій Вісла. Ви фальсифікували історію, УПА вбили понад 50 000 поляків, більшість цивільних осіб - жінок, крихітні дітей. Просто тому, що вони були поляками. Я засуджую Вісло тому що це було варварство, але зверніть увагу на те, що було раніше. Польський союз з Росією? Дуже цікаво. Я думаю, що в 1939 - Молотов Ріббентроп був направлений проти Польщі.
LembergWestUkraine
УПА захищалась від союзу Польщі і Росії! Давай розкажи мені, що таке було як "Операція Вісла"??? Нащо поляки провели "Операцію Вісла"?!
Krzysztof Wiączek
Я знаю, що Польща зрадила Україну в 1921 році і за це я щиро соромно. Але у вас також є багато гріхів на його совісті, що зробив УПА був геноцид. Я просто запитую, якщо зараз саме час для всіх цих сварок? Не потрібно тепер об'єднатися? При всій повазі, але ця війна в Донбасі займає надто багато часу. Це також свідчить про української армії. Я бажаю вам миру і я все для України, але ваші коментарі зробити негативний вплив на польсько-українських відносин. Я сподіваюся, що більшість українців не думаю, як і ви.
Stas Vorobyov
Зачем?))вы трусы свои стирать не научились ещё))крым отдали немного какнув в штаники))нахрена вам ещё земля???
LembergWestUkraine
У вас російської меншини нема, а от української багато! Так шо ви там обережніше!
LembergWestUkraine
Та я знаю, Кшисю, що ви всьо проглотите! Так як пробачили Росії вбивство Качинського і решти польскої еліти, яка летіла в тому літаку!
LembergWestUkraine
Захищають від москви нас зараз українці, які там воюють! Поляки завжди нас зраджували, вчіть історію! Мені знайомі поляки завжди кажуть, "без вільної України не буде вільної Польщі"! Так що не робіть з себе рятувальників, сидите там і молитець шоб ми перемогли бо інакше буде з вашої Польщі то шо з Качинським...
Istm
Кшиштофе, індивідуально мабуть все-таки не зможете захиститись.
Istm
Так у нас з поляками були і сварки, і сутички. Свого часу здається ще Кучма з Кваснєвським, якщо не плутаю, запропонував забути старі образи і жити дружно. Непогана пропозиція. Уявіть, що стосовно Криму заявили турки, або греки - що це "давньогрецька", або "правовірна турецька" земля. Може все-таки поряд краще мати більше якщо не друзів, то сусідів, від яких не доведеться чекати удару в спину? І Кшиштоф доречно зауважив, що поляки (а ще австрійці) вклали свою частку у колорит Львову.
Krzysztof Wiączek
Якщо Вроцлав є німецька, це польський Львів. Я не знаю, чи є ви ввести його серйозно чи жарт. Але якщо ви хочете мати ворогів серед поляків, будь ласка. Ми не хочемо, ми хочемо разом з вами, щоб захиститися від Москви. Але ми можемо індивідуально, тільки тоді напевно України не буде вільної. Дійсно, я не розумію ці зауваження.
LembergWestUkraine
Кшисю, спердаляй! Ану розкажи, що "операція вісла" це було гуманно збоку поляків відносно українців!