Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 октября 2014, 21:20
1926
0

Мирко РАЙЧЕВИЧ: «Динамо обыграло нас на классе»

Полузащитник «Говерлы» - о матче против киевского «Динамо» (0:4)

| Обновлено 21 октября 2014, 21:20
1926
0
Мирко РАЙЧЕВИЧ: «Динамо обыграло нас на классе»
32-річний чорногорський півзахисник «Говерли» прокоментував гру з «Динамо», а також поділився враженнями від тривалого перебування в нашій країні.
 
— Мірку, наскільки справедливий результат із «Динамо»?
— Динамівці обіграли нас на класі, показали більше бажання. Можу сказати, ми мали не дуже переконливий вигляд на полі, допустили багато дитячих помилок і загалом погано діяли, що і призвело до такої крупної поразки.
 
— Позначилося, що не зіграли орендовані в киян гравці?
— Звичайно. Адже не змогли взяти участь у матчі, наскільки мені відомо, зразу восьмеро футболістів, які належать «Динамо». Із них п’ять-шість — гравці основного складу. Не знаю, з яких причин. Ще й незадовго до матчу захворів важливий для нашої команди футболіст Максим Фещук.
 
— Цього сезону ви виходите лише на заміну. Вас влаштовує такий стан справ?
— Останнім часом справді небагато часу проводжу на полі, але роблю все від себе залежне, щоби тренер мені більше довіряв.
 
— Весною ви взагалі зникли з поля зору: за першу команду «Говерли» зіграли лише дев’ять хвилин. Що тоді сталося?
— Так, так (із сумом у голосі констатує Райчевич. — С. Т.). Що сказати? Зіграв стільки, скільки мені давали, скільки заслужив. Тоді В’ячеслав Грозний більше довіряв іншим гравцям. Зараз ситуація змінилася — вже частіше виходжу у складі і незалежно від того, чи хвилину, чи всі 90 перебуваю на полі, стараюся виправдовувати довіру наставника.
 
— Не було бажання змінити місце роботи?
— Вирішив для себе, що буду виступати в «Говерлі», поки в мене не завершиться контракт із клубом. А це станеться наступним літом. Уже давно виступаю в Ужгороді, почуваюся тут, як удома.
 
— Грозний казав, що порівняно з минулим сезоном фінансування «Говерли» скоротилося вдвічі. Ви також од цього постраждали?
— Так, це позначилося на всіх. Зараз заробляю вдвічі менше. Не так, як раніше. Звичайно, неприємно, але з розумінням до цього ставлюся, така вже нині ситуація у вашій країні. Кого це не влаштовувало, вже залишили команду. Я так само вчинив би, якби мене щось не влаштовувало.
 
— Чи розмовляли з Грозним?
— Коли тренер тільки очолив команду, я провів десять матчів поспіль, а вже потім перестав. Кілька разів мав розмову з тренером. Він наголошував, що не має до мене претензій у тренувальному процесі, в побуті, казав, усе нормально, що я — професіонал, просто на даний момент є футболісти, яким більше довіряє, які можуть виконати те, що він хоче. Це все.
 
— Колишній захисник «Говерли» Леандро казав у інтерв’ю «УФ», що за роки кар’єри полюбив Україну. Як ви почуваєтеся в нашій країні?
— Леандро був у нас пару місяців, потім зимою залишив команду. Щодо вашої країни, я грав і на сході в «Зорі», й на півдні у «Чорноморці», а зараз на крайньому заході, й повсюди до мене чудово ставилися. В Ужгороді живу майже п’ять років, сім’я постійно зі мною, тут недалеко моя рідна Чорногорія. Я сильно полюбив вашу країну. У принципі, ми як люди схожі.
 
— Сім’я у вас тут часом не поповнилася?
— Так, чотири роки тому, якраз коли перебував у «Говерлі», дружина народила двійнят — хлопчика й дівчинку. Це ще раз доводить, що в Ужгороді чудова атмосфера.
 
— Ви великий поціновувач риболовлі. Можете сказати, які в Закарпатті ваші найулюбленіші місця?
— Це раніше було, коли додому навідувався. На Закарпатті не ходжу рибалити, бо увесь вільний час присвячую родині, допомагаю дружині доглядати за дітьми.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.