Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 21 октября 2014, 15:54
1127
0

Игорь ЛЕОНОВ: «Шахтер может занять 1-2 место в группе»

Но для этого «горнякам» нужно дважды одолеть БАТЭ, считает экс-игрок донецкого клуба

| Обновлено 21 октября 2014, 15:54
1127
0
Игорь ЛЕОНОВ: «Шахтер может занять 1-2 место в группе»

Екс-футболіст донецького «Шахтаря», а тепер тренер Ігор Леонов поділився сподіваннями від виступів цього тижня наших клубів у єврокубках.

- Ігоре Івановичу, у протистоянні із БАТЕ за «Шахтар» можна бути спокійним? Все-таки усі говорять, що клас «гірників» значно вищий, ніж у білорусів…
- Ну як бути спокійним… БАТЕ – команда амбіційна. Так, вони «Порту» програли з великим рахунком, зате виграли в «Атлетіка». Білоруси непогано грають удома, тому «Шахтарю» буде важко. «Гірникам» конче потрібно перемагати. Якщо «Шахтар» двічі обіграє БАТЕ, то займе 1-2 місце в групі.  

- Як гадаєте, БАТЕ гратиме другим номером?
- Важко сказати… Взагалі, це непроста команда. Тим паче, для них «Шахтар» є хорошим подразником і вони віддадуть усі сили в цих іграх. Головне, щоби наші захисники зіграли впевнено, а то у матчі із «Волинню» за оборону «гірників» були побоювання. У нападі усе гаразд, а ось із захистом… Сподіваюся, сьогодні впевнено відіграють захисники.

- У Лізі Європи хто, на ваш погляд, має найбільше шансів потішити українських уболівальників?
- «Дніпро» і «Динамо» повинні перемагати «Карабах» і «Ольборг» відповідно. «Металіст» також мав би здолати «Легію», але у харків’ян є проблеми… У них футболісти високого класу, але щось не йде.

- Чому з таким підбором гравців у «Металіста» така затяжна ігрова криза?
- Думаю, точної відповіді і у тренерів команди немає. Наставник тільки очолив «Металіст», йому потрібен час. Знаю це по собі, мені не дали попрацювати в «Іллічівці». Ігор Рахаєв – молодий, грамотний фахівець, йому потрібен час, щоби розібратися. Впевнений, у нього все вийде, якщо керівництво клубу дасть йому час для роботи. Молодим фахівцям потрібно довіряти.

Гліб ВАКОЛЮК, «Футбол 24»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.