Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 октября 2014, 12:23
1895
4

НЕСМАЧНЫЙ: Блохин был бы большим плюсом для сборной Беларуси

Экс-защитник киевского клуба - о последних успехах команды

| Обновлено 20 октября 2014, 12:23
1895
4
НЕСМАЧНЫЙ: Блохин был бы большим плюсом для сборной Беларуси

Колишній гравець київського «Динамо» та збірної України Андрій Несмачний поділився очікуваннями про прийдешній матч киян з «Говерлою»,поміркував з приводу відновлення Гармаша, повернення Мбокані та можливого тренерства Олега Блохіна на чолі збірної Білорусії.

— Чи справедливо те, що орендовані гравці «біло-синіх», мабуть, не зможуть зіграти проти «Динамо»?
— Це питання потрібно було підіймати не перед матчем, а тоді, коли гравці йшли в оренду. Коли я грав – завжди так було, - якщо гравець київського «Динамо» йде в оренду, то він не грає проти своєї команди. Таке повинно прописуватися в контракті, а не обговорюватись перед матчем. Якщо так було завжди, то керівництво «Говерли» знало, що гравці не зможуть вийти проти «Динамо» і потрібно було це обговорити безпосередньо з керівництвом столичного клубу. Якби це було б зроблено заздалегідь, то не виникало б подібних дискусій.

— Але для орендованих гравців «біло-синіх» це було б великим стимулом – зіграти проти «Динамо»…
— Дійсно, для них це було б дуже великим стимулом, зіграти проти клубу, в якому вони, через певні причини не закріпились в основному складі, а пішли в оренду. Вони хотіли б показати тренерському штабу «Динамо» та президенту, чого вони варті та, що на даний момент, вони готові захищати кольори основного складу столичного клубу. Мотивація була б просто величезна, якби вони грали проти своєї команди.

— «Говерла» - третя команда з низу турнірної таблиці. Цей матч можна назвати «легкою прогулянкою» для столичного клубу?
— Та, ні. Навпаки, київське «Динамо», наразі, відчуло «смак перемог», зараз йде становлення нової команди і я не думаю, що Сергій Ребров дозволить гравцям підійти до цього матчу з «шапкозакидацьмими» настроями. Справа ж не в «Говерлі». Адже команді потрібно було пройти достатньо велику дистанцію, щоб повернути собі минулі кондиції.

— Відновлення Дениса Гармаша може затягтися, – на даному етапі, це не проблема для «Динамо»?
— Гармаша дійсно не вистачає, адже він дуже сильний гравець в своєму амплуа. На сьогоднішній день, він би точно не завадив київському «Динамо». Але не потрібно забувати, що на те це й «Динамо» - команда, в якій немає гравців, котрих неможна замінити. Ви лиш гляньте, як заграв Сидорчук. Можливо, якби не травма Гармаша, то ми не побачили б, в найближчий час, гру Сергія «у всій красі». Неможна сказати, що є заміна чи її немає, адже кожен гравець має індивідуальні сильні якості. Але цю позицію «закрили» гравцем, який дійсно діє не в шкоду команді.

— Невдовзі повернеться Мбокані. На рівні з Кравцем та Теодорчиком йому важко буде ввійти в основу?
— Все залежить від самого гравця. У Дьємерсі є дуже сильні якості і він це довів до травми. Все в його руках. Буде добре, якщо він поверне колишні кондиції та демонструватиме футбол, задля якого його запросили в «Динамо». Якщо він вийде на свій рівень, то така конкуренція піде усім на користь. Команда грає не в одному турнірі і «ставки» є високими. Можливо, будуть травми, хтось випадатиме чи комусь буде потрібен відпочинок – три рівноцінних нападника, це дуже добре для будь-якого клубу.

— Екс-тренер «Динамо», Олег Блохін, може очолити збірну Білорусії…
— В Олега Володимировича є ті якості, які дійсно потрібні головному тренерові збірної. Я грав під його керівництвом. Він дуже хороший мотиватор і, я думаю, що він зможе створити колектив, який добре себе покаже на європейській арені та інших турнірах. В нього величезний досвід і не потрібно згадувати його невдачі на клубному рівні. Це все одно буде великим плюсом для збірної Білорусії.

— Зараз нашу збірну «веде» «Динамо» і було б цікаво поспостерігати за грою збірної Білорусії Олега Блохіна проти збірної України?
— Звісно, було б дуже цікаво за цим поспостерігати. Тим паче, Україна прийматиме Білорусію і це додало б додаткового інтересу. Та й, взагалі, цікаво те, як Олег Володимирович приготував би цю команду до нового відбіркового циклу, адже цей вже провалено. Його призначення і було б підготовкою до наступного етапу. Цікавими були б його корективи в для білоруської збірної, його бачення гри та що він зможе змінити за такий відрізок часу.

1927.kiev.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стали известны все четвертьфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 27 марта 2024, 14:52 0
Стали известны все четвертьфиналисты Мастерса в Майами

В борьбе за титул остались два несеяных теннисиста

Назван инициатор «травм» Ракицкого перед спаррингами сборной Украины
Футбол | 28 марта 2024, 09:32 5
Назван инициатор «травм» Ракицкого перед спаррингами сборной Украины

Журналист Виктор Вацко вспомнил кейс из карьеры защитника «Шахтера»

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Urfinjus
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
WladWest
Це все одно буде великим плюсом для збірної Білорусії.
-------------------------------------------------------------------------
Да-да-да, Андрюша, а каким плюсом это было бы для нас.
Ruslan0927
Збірній Іспанії часом не потрібен тренер Блохін ?
Для нас це було би великим плюсом ...