Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 сентября 2014, 18:57
1311
1

Максим МАЛЫШЕВ: «Герой - это громко сказано»

Полузащитник «Зари» подвел итог матча против донецкого «Шахтера» (1:0)

| Обновлено 23 сентября 2014, 18:57
1311
1
Максим МАЛЫШЕВ: «Герой - это громко сказано»
— Максиме, у вас, як у вихованця «Шахтаря», була особлива мотивація? Мабуть, хотіли довести, що заслуговуєте виступати у складі донеччан?
— Була звичайна мотивація — як на поєдинок із дуже сильним суперником. Ми так само налаштовувалися й на гру з «Динамо». Прагнули показати свої найкращі якості. А передусім, принести користь своїй теперішній команді.
 
Узагалі, вийшов трохи несподіваний результат. Але ми серйозно налаштовувалися на гру, хотіли показати хороший футбол і відібрати очки у чемпіона. Думаю, ми не залишили глядачів байдужими, тож радий, що, в підсумку, досягли максимального результату.
 
— Саме вам вдалося забити переможний м’яч. Отож можна вважати вас героєм зустрічі?
— Герой — це голосно сказано. Виграла вся команда. Ми всі старалися не поступатися в єдиноборствах, боролися за кожен м’яч і віддали всі сили заради результату. Цей гол дуже важливий для нашого колективу, повинен ще більше додати віри у свої сили. Хочу подякувати всім, хто вітав мене після матчу за влучний удар. Було дуже приємно.
 
— Водночас команді вдалося зберегти свої ворота «на замку». Скажіть, а на тренуваннях так само тяжко забити вашому голкіперу Микиті Шевченку?
— Шевченко справді дуже сильний голкіпер. І на тренуваннях, і в матчах він дуже нам допомагає.
 
— Який у вас був план на гру? Діяти на контратаках?
— Юрій Миколайович дав установку зустрічати суперників на дальніх підступах, не давати їм вільно почуватися на полі. Також важливо було шукати вільні зони. Зрозуміло, що тренер попросив повністю віддаватися на полі.
 
— Після матчу Юрій Вернидуб підкреслив, що ви та Пилип Будківський так наполегливо працюєте, що вас можна сміливо викликати в табір нашої націо­нальної збірної. Мабуть, для вас це поки мрія?
— Приємно таке чути від Юрія Миколайовича. Але все вирішує головний тренер збірної. Якщо Михайло Іванович Фоменко вирішить мене запросити, буду на сьомому небі від щастя, адже справді, це моя заповіт­на мрія. Час покаже.
 
— Перемога над «Шахтарем» показала, що втрата Данило, Тоні Шунича, Янніка Болі — в минулому, чи це, як і раніше, позначається на колективі?
— Без сумніву, це — кваліфіковані футболісти, але нам треба рухатися вперед. Думаю, гра з донеччанами показала, що ми на правильному шляху.
 
— Ви зараз змінили місце проживання. Наскільки комфортно вам у Запоріжжі?
— Через небезпечну ситуацію в Луганську ми просто вимушені перебратися в інше місто. Але особисто я нормально почуваюся в Запоріжжі. Приємне місто, привітні люди, й у плані роботи немає жодних проблем. Головне, що там спокійно, тож ми можемо повністю сконцентруватися на футболі.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Известно условие, при котором Челси продаст Мудрика летом
Футбол | 25 апреля 2024, 19:47 9
Известно условие, при котором Челси продаст Мудрика летом

Украинский вингер покинет лондонский клуб, если поступит солидное предложение

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vbcompany
Сильный игрок, такие голешники клепает...