Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 сентября 2014, 20:58
3664
2

КОНЬКОВ: «ФФУ требует максимальных санкций для РФС »

Президент ФФУ рассчитывает на поддержку ФИФА и УЕФА

| Обновлено 16 сентября 2014, 20:58
3664
2
КОНЬКОВ: «ФФУ требует максимальных санкций для РФС »

У вівторок, 16 вересня, у Будинку футболу відбулась зустріч керівництва Федерації футболу України із представниками вітчизняних мас-медіа.

У заході взяли участь президент Федерації Анатолій Коньков, віце-президент Андрій Павелко, а також член Виконкому Михайло Ланьо, котрі увійдуть до складу делегації, що візьме участь у чотиристоронній зустрічі представників ФІФА, УЄФА, ФФУ та РФС.

Зустріч розпочалася зі вступного слова президента ФФУ, який заявив, що делегація збирається їхати не на перемовини із ФІФА, УЄФА та РФС, а задля того, щоб викласти чітку позицію української сторони: «Події, які відбуваються на території АР Крим, розходяться із регламентуючими документами, якими в своїй діяльності керуються ФІФА, УЄФА та ФФУ. Ми всі є членами однієї футбольної родини, але потрібно все робити за законом. ФФУ розраховує на солідарність міжнародного футбольного співтовариства і проситиме вжити максимально можливих санкції по відношенню до РФС, щоб зберегти рівні права усіх членів ФІФА та УЄФА».

Андрій Павелко висловив сподівання, що представники ФІФА та УЄФА будуть послідовними в оцінках і діях стосовно своїх колективних членів: «Наші аргументи прості: РФС, приймаючи свої рішення щодо кримських клубів, розумів, що йшов на порушення регламентуючих норм ФІФА та УЄФА. Це важке випробування для міжнародних футбольних організацій у контексті дотримання статутних норм. Ми розуміємо, скільки внутрішніх зв'язків та дипломатії є у колективних членів ФІФА та УЄФА, але можливе хибне рішення може створити небезпечний прецедент. Якщо він буде, і буде мінімальне покарання, це буде сигналом для інших, що можна буде і надалі порушувати норми вищих футбольних інстанцій».

Також учасники круглого столу обговорили питання будівництва футбольного манежу для національних збірних України, фінансування юнацьких та молодіжної команди, а також розвиток жіночого футболу в Україні.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pinboll
Какой циничный дешевый популизм.
airwolf77
согласился бы,на мечту, одного малоизвестного, венского художника-не портретиста!